Terry Golden

Prisniveau

Kr. 4.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

Mine jobs varierer meget i længde fra 2 - 8 timer. Terry Golden tilpasser sig efter kundens ønsker, og i tæt dialog skaber jeg tryghed omkring musik uanset event type.

Profil

DJ med passion for musik... Be ready for a party

Fest, event eller bare en unik stemning - Terry Golden kan sætte kulør på ethvert event, så garantere en unik oplevelse for alle gæster. Musik stillen svinger fra disko over til nyt og gammelt pop, House og Trance - men uanset garanterer jeg en unik oplevelse, med flydende mix, og overraskende skift - som alt sammen løfter festen til et andet niveau.

Læs mere...

Mere om Terry Golden

Med en mange årig passion for musik, har Terry Golden forfinet sine DJ skills med et unikt repertoire af mixes, mash ups, og en fin blanding imellem det nyeste musik og klassiske hits. Terry Golden´s finder sin inspiration hos de største producerer og DJ´s indenfor House, Dance, Progressive House, Trance og andet elektronisk musik, men blandet med klassiske hits og remixes fra både 80`erne, 90 erne & 00 erne. Dette er en DJ som ikke er bange for at være innovativ og prøve noget nyt.

Musik stil m.m aftales i tæt dialog med kundens ønsker. Jeg mixer 80`er og 90`er med nye toner, men tilpasser stil og musik efter det enkelte event i tæt dialog med mine kunder. Jeg medbringer Lys & lyd og professionel DJ udstyr, og ikke mindst års erfaring i at afkode en dansegulv - så overlad trygt musikken til mig.

Terry Golden udstyr :
Custom DJ Pult med LED lys
2 x Denon DJ SC5000 Prime professionelt
Denon DJ X1800 Prime mixer professionelt
DMX styret lys bestående af 2 lasere, 2 rotery LED, Strobe LED, 4 LED effekt lamper samt 2 røg kanoner
4 aktive AV højtalere som kan nemt spiller en fest til 500 personer op og trådløs mikrofon

Videoklip

Kontakt Terry Golden

Kontakt Terry Golden via formularen her, så vil Terry Golden vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Dance - Live Mash Up_shut up and danc...
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/1995/Live_Mashup_shut_and_dance_Where_The_Streets_hvae_no_name__U2_.mp3