Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 timer

The Williams

Prisniveau

Kr. 6.000 - 20.000

Hjemby

Varighed

Efter aftale

Profil

Mangler du noget godt musik til dit bryllup, din fest, reception eller andet? The Williams består af 3 professionelle musikere, som spiller jazz der passer perfekt som indslag eller baggrundsmusik til alle typer arrangementer. Gruppen består af Jonas Muff Jørgensen på trommer, Uffe Lykke Kristensen på bas samt Thomas Andersen på guitar.

Læs mere...

Mere om The Williams

The Williams tager udgangspunkt i de bedste jazzstandarder, og vi spiller bl.a. klassikere som On Green Dolphin Street, Solar og Someday My Prince Will Come.
Musikken er kendetegnet ved, at der bliver spillet de kendte melodier og samtidig bliver der også spillet mange improviserede soli - altsammen tilpasset, så dit arrangement bliver ligesom du ønsker det!

Prisliste:
3 x 45 min: 6.000 kr
Yderligere pr. 45 min oveni: 2.250 kr.

Ønsker du at få dansemusik til om aftenen med de bedste pop og rock-numre, har du også mulighed for at kombinere det, så du fx kan få jazztrioen til at spille om eftermiddagen og få vores danseorkester ind til om aftenen. Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Kontakt The Williams

Kontakt The Williams via formularen her, så vil The Williams vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.