Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

The Mammas

Prisniveau

Kr. 5.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

20 min - 2 x 40 minutter

Profil

The Mammas består af 5 kvindestemmer, der bevæger sig ud og ind mellem hinanden tilført et let klaverakkompagnement. Gruppen præsenterer musik, der spænder fra jazzede evergreens over let latin til poppede ballader.
Energi, livsglæde og lune er en central del af The Mammas’ optrædender, hvis sange introduceres i en hjertevarm, nærværende og humoristisk tone.
En hel koncert med The Mammas varer godt 1 time.

Læs mere...

Mere om The Mammas

Energi, livsglæde og lune er en central del af The Mammas’ optrædender,
hvis sange introduceres i en hjertevarm, nærværende og humoristisk tone!
Fællessangen har en vigtig plads hos The Mammas, og derfor får publikum
altid rig lejlighed til at synge med og opleve sangen og fællessangens magiske univers.

The Mammas består af:
Danse-Mamma: Ann Padkær - tager som regel de høje toner og sørger for at vi står ordentligt på fødderne og vrikker i takt! Man kan kende hende på den høje latter.
Lille-Mamma: Annette Halling - absolut gruppen mindste, til gengæld synger hun gerne såvel de høje som de dybe toner. Hun elsker katte, men de må ikke være med.
Node-Mamma: Pernille Gottfred Hammer - sørger for at musikalske finurligheder bliver noteret, og at alle tekster bliver husket. Hun ses ofte iført cykelhjelm og gul vest. Dog ikke når vi optræder!
P-Mamma: Jytte Dahl Andersen - synger midt i det hele. Går ikke af vejen for en lille solo ... og så ved hun alt om at parkere!
Dirigent-Mamma: Tina Buchholtz - trakterer klaveret med lette akkompagnementer og svinger pisken, når der øves. Elsker, elsker, elsker at synge ... især sammen med andre!

Kontakt The Mammas

Kontakt The Mammas via formularen her, så vil The Mammas vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.