Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

The Scoops

Prisniveau

Kr. 18.000 - 28.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 45 min.

Profil

Selv om vi er i et nyt årtusinde dukker 50'er numre stadig frem på hitlisterne. Numrene fra Grease bliver ved med at få enhver til at bryde ud i sang og feste som ingen troede.

50'er numre dukker op og bliver spillet igen og igen på de populære byfester og festivaler. Derfor kender alle denne genre som er blevet udødeliggjort.

I året 1994 blev 50'er showbandet The Scoops dannet med stortalentet Daniel som den unge Elvis. Ideen bag bandet var at få det bedste showband i landet.

Læs mere...

Mere om The Scoops

Og foruden at spille den originale 50'er Rock n' Roll, at komme ud over scenekanten med et show så levende, at dét alene skulle være en oplevelse for det brede publikum at se på. Kort sagt: Stilen er lagt.

Alt er i orden når The Scoops indtager scenen. Selv forsangerens mikrofon er af samme model som The King benyttede. Kort sagt: Stilen er lagt.
 
The Scoops kendetegnes ved deres store glæde, varme, og kærlighed til Rock 'n roll, som de stilrent fremfører med en sådan entusiasme og professionalisme i deres sceneoptræden , at de formår at få fat i publikum på en måde som ingen andre kan. Det giver en fantastisk stemning som får det hele til at swinge.

The Scoops må betegnes som Danmarks hotteste 50'er Rock n' Roll showband der ud over at "trykke den af" herhjemme, også har stået på internationale scener i både Tyskland, Sverige og senest på deres Tour til Østrig. 
Herhjemme er det i løbet af de sidste 8 år blevet til flere hundrede koncerter, og optrædener i radio og TV. Med The Scoops starter en uforglemmelig rejse tilbage til de glade 50'er. www.thescoops.dk

Kontakt The Scoops

Kontakt The Scoops via formularen her, så vil The Scoops vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.