Tina M.-L. Campbell

Prisniveau

Kr. 13.000 - 15.000

Hjemby

Varighed

2 timer

Profil

Vil I motivere jeres ansatte med fysisk svækkelse, så de får mere arbejdsglæde?
Få et inspirerende foredrag med forfatter og coach Tina M.-L. Campbell, der vil give helt konkrete redskaber til arbejdsglæden - også når man er fysisk udfordret. Samtidig får I bud på den svære balancegang mellem positiv forskelsbehandling og diskrimination.  

Læs mere...

Mere om Tina M.-L. Campbell

”Tina M.-L. Campbell er en levende og vældig god formidler…. Tina er indbegrebet af næstekærlighed og hendes tro på det gode i andre mennesker lyser ud af hende. Hun er i stand til fortælle hendes historie meget nærværende og personligt, men formår samtidig at se den ude fra og perspektivere forløbet. Jeg har været yderst tilfredse med samarbejdet med Tina og kan kun på det varmeste anbefale hendes foredrag…”
Maybrit Mosgaard Mygind Koordinator på Lille Skole for Voksne

Fra invalid til individ!
… fordi det er aldrig for sent at tage arbejdslivet i egen hånd

Virksomhedens sociale ansvar skal gå hånd i hånd med behov fra både virksomhed og medarbejder.

Et stadig stigende antal af medarbejdere i fleksjob og evt. andre med fysisk svækkelse fordrer, at I skal balancere mellem jeres medarbejderes behov og jeres egne for udførte opgaver.

Ønsker I, jeres ansatte skal blive bedre rustet til medarbejdere med fysisk svækkelse? 
Tina giver forklaring på, hvorfor frustrationer dukker op, og hvordan man kan lette kommunikationen. 

Godt 70.000 danskere har fået bevilget et fleksjob, og det er en stigning på 28 procent, siden reformen af fleksjob- og førtidspension trådte i kraft i 2013. Der er masser af god grund til, at arbejdsmarkedet skal være rustet til den nye udvikling. Både pga. virksomhedens CSR men også for medarbejdernes skyld. 

Kontakt Tina M.-L. Campbell

Kontakt Tina M.-L. Campbell via formularen her, så vil Tina M.-L. Campbell vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.