Tino Tusindben familieshow 2022

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 10 timer

Tino Tusindben familieshow 2022

Prisniveau

Kr. 3.000 - 13.000

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 40 minutter + eventuelt walk-around-close up-trylleri efter showet.(samme pris)

Profil

Tino Tusindben præsenterer julehygge, tryllerier, ballonkunst og masser af grin hos både små og store. Kunstneren har mange års erfaring trylleshow for store og små publikummer. Derfor kan du være sikker på en god oplevelse - hver gang. I december måned trylles der med julemandens skæg, snefnug og andre spændende ting. Det plejer at gå helt galt. Heldigvis hjælper børnene Tino Tusindben.

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Tino Tusindben familieshow 2022

December måned er miraklernes tid. Skal børnene tryllebindes på en sjov og lærerig måde, så Juleshow med Tino Tusindben et perfekt valg. Når skægget falder af, tryllestaven forsvinder og alle ballonerne flyver væk lige for næsten af uheldige Tino Tusindben ligger børnene flade af grin. Et juletryllehygge med julehygge og masser af sjove grin. - og hvor børnene kommer op på scenen og hjælper til når det går galt. Tino Tusindben medbringer en professionel mikrofon. Derfor er større publikummer intet problem.

Kontakt Tino Tusindben familieshow 2022

Kontakt Tino Tusindben familieshow 2022 via formularen her, så vil Tino Tusindben familieshow 2022 vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.