Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Tjelle Vejrup

Prisniveau

Kr. 0 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

15-60 minutter

Profil

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Med en både tilbagelænet, energisk, impropræget og meget jysk tilgang tager Tjelle Vejrup sit publikum med på en underholdende tur rundt i alt, hvad der er dansk, fjollet og sjovt.

Desuden set i "DM i Stand-up 2013" (TV2 Zulu), "Hjalte VS Tjelle" (DR Ultra), "Han Får For Lidt" (DR3), "Knald For Danmark", "Rumrejsen 2018", "Danmarksindsamling 2017" (DR1), "Bingo Banko"(TV2) og "Live Fra Bremen" (TV2)

Læs mere...

Mere om Tjelle Vejrup

Tjelle Vejrup er kendt som en tilstedeværende og dygtig performer, med en kæmpe portion kækhed og storyteller gen i sin stand-up. Han ser altid sit publikum i øjnene, og han griber ofte chancen for at improvisere og samtale i løbet af showet.

Tjelle er uddannet journalist, men debuterede som stand-upper i 2008. Og det var især igennem sine skriveaktiviteter for M!, Bingo Banko samt i Live fra Bremen at han i første omgang gjorde sig særligt bemærket.
Derudover kunne han i efteråret 2016 opleves i både "Versus" på DR1 og "Hjalte VS Tjelle" på DR Ultra - sidstnævnte er et spinoff af Versus, der kan nydes af både børn og barnlige sjæle. Og i 2017 endnu engang som gæst i 'Rundt På Gulvet'.

Han var i marts 2013 at finde blandt finalisterne til DM i stand-up og er ydermere en af de komikere i Danmark, der ved mest om dansk reality-TV.
Showet holdes for størstedelen over bæltestedet, men det kan der skrues både op og ned for alt efter kundens ønsker.

Tjelle er født i Aarhus, og efter at have boet og arbejdet i en årrække i København, er han nu flyttet tilbage til Smilets By. Han er frisk på at rejse rundt i hele landet for at optræde, så lad ikke geografien sætte grænser.

Skriv endelig for et uforpligtende tilbud. I mellemtiden opfordres du til at se videoerne med Tjelles optræden, som ligger her på profilen. De giver et meget godt billede af hans stil.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tjelle Vejrup: 4,7 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser )

5
1
5

Stand-Up i topklasse

Jeg havde Tjelle Vejrup til min 60 års fødselsdagsfest. Gæsterne og jeg var flade af grin. Dejlig underspillet jysk humor i topklasse. Tjelle Vejrup kan varmt anbefales.

Anmeldt af Bent Danielsen d. 10. november 2019
5
1
5

Ramte alle

Han var virkelig sjov, og bestræbelserne på at ramme det brede publikum, her til en konfirmation) var spot on.
Sjovt, sjovt!

Anmeldt af Lene Thomsen d. 26. maj 2019

Kontakt Tjelle Vejrup

Kontakt Tjelle Vejrup via formularen her, så vil Tjelle Vejrup vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.