Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Anorock

Prisniveau

Kr. 13.000 - 18.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 60 min. / 3 x 45 min

Profil

I en tid hvor coronaen gør det umuligt for de større arrangementer at blive afholdt, er vi en håndfuld professionelle musikere fra bl.a. Båndsalat og Mathias and the Beatroots, som er gået sammen om at fyre den af til mindre arrangementer såsom bryllupper, fødselsdags- og havefester. Hermed: Anorock!

Læs mere...

Mere om Anorock

I en tid hvor coronaen gør det umuligt for de større arrangementer at blive afholdt, er vi en håndfuld professionelle musikere fra bl.a. Båndsalat og Mathias and the Beatroots, som er gået sammen om at fyre den af til mindre arrangementer såsom bryllupper, fødselsdags- og havefester!
I front er mandlig forsanger fra et af DK's mest roste partybands: Båndsalat, som på vanlig vis fører festen stilsikkert igennem, med energi og vokalpræstation i særklasse.
Backingbandet består af nogle af de bedste konservatoriemusikere fra Aarhus, som bl.a. har optrådt på landets største festivaller, og som også tæller trommeslager fra Båndsalat og guitarist fra Mathias and the Beatroots.
I kan være sikre på højeste kvalitet, de bedste dansenumre og det mest professionelle samt oplagte festband - vi glæder os til at fyre op under jeres fest!!

Anorock består af:
Forsanger
Trommeslager
Bassist
Guitarist
Pianist / keyboard

Kontakt Anorock

Kontakt Anorock via formularen her, så vil Anorock vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.