Tristan Button

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Tristan Button

Prisniveau

Kr. 1.250 - 3.500

Hjemby

Varighed

15min - 1.5 time

Profil

Hvis du mangler trompetspil til Begravelse, Bisættelse, Bryllup eller Morgensang til sølvbryllup, guldbryllup eller diamantbryllup er jeg klar til at løft opgaven og give dig en uforglemmelige oplevelse.

Områder jeg dækker er Silkeborg, Aarhus, Viborg, Skanderborg, Herning, Horsens, Ikast, Brande, Give, Tørring, Kjellerup, Hammel, Galten, Ry og alt ind imellem.
Hvis du vil høre om det er muligt ude af det ovenstående område, så ta kontakt så vi kan snak om det præcise vilkår.

Jeg er udannet Kand.musicae fra Det Jyske Musikkonservatorium. Jeg har spillet med bl.a. Prinsens Musikkorps, Slesvigske Musikkorps, Aarhus Symfoniorkester, Aalborg Symfoniorkester, Randers Kammerorkester, Nordkraft Bigband og Peter Sommer. Jeg har også været fast ansat i Søværnets Tamburkorps.

Jeg har meget erfaring med at spille til: Bryllupper (Både til kirken og evt. festen med Partyband), Konfirmationer, Begravelse/ Bisættelse (Både i kirke og ved Graven) og Morgenmusik til Kobber, Sølv, guld og Diamantbryllup.

Kontakt Tristan Button

Kontakt Tristan Button via formularen her, så vil Tristan Button vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.