Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Tristan Button

Prisniveau

Kr. 1.250 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

15min - 3 timer

Profil

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble til f.eks. Firmafest, Festival, Dimission osv: alt kan lad sig gøre. Jeg har meget erfaring med at spille til: Bryllupper (Både til kirken og evt festen med Partyband), Konfirmationer, Begravelse/ Bisættelse (Både i kirke og ved Graven) og Morgenmusik til Kobber, Sølv, guld og Diamantbryllup.

Læs mere...

Mere om Tristan Button

Jeg er udannet Kand.musicae fra Det Jyske Musikkonservatorium. Jeg har spillet med bl.a. Prinsens Musikkorps, Slesgvigske Musikkorps, Aarhus Symfoniorkester, Aalborg Symfoniorkester, Randers Kammerorkester, Nordkraft Bigband og er fast ansat i Søværnets Tamburkorps.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tristan Button: 5,0 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Virkelig fin oplevelse

Tristan spillede ved vores frokost arrangement i Skydepavillonen i Risskov den 22/5. Det var en fornøjelse at opleve Tristans imødekommenhed ang. vores ønsker. Musikoplevelsen levede til fulde op til vores forventninger, smukt og professionelt. Kan kun anbefale Tristan Button til alle, der gerne vil have et trompetindslag til deres fest.

Anmeldt af Karin Naldahl d. 23. maj 2022
5
1
5

Perfekt.

Opfyldte på alle måder vores aftale. Smukt spil på sin trompet og rigtig fine numre. Tristan er en meget behagelig mand og yderst lydhør overfor dine ønsker.

Anmeldt af Mogens Günzel d. 7. november 2021

Kontakt Tristan Button

Kontakt Tristan Button via formularen her, så vil Tristan Button vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.