Find trompetist nær Ballerup her

5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Morgenmusik Nordsjælland

Velspillende sølvbryllupskvartet, vi spiller festlig og underholdende messingmusik til sølv- og guldbryllupper mv. og har naturligvis sangblade me...

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 2.300 - 2.600
Vis kunstnerprofil
4.9

Sorana Brass

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guld-, diamant- og krondiamant-bryllup

Vi tilbyder:
2 musikere pris 2.000,- kr. inkl. sanghæfter til alle gæs...

Kategori
Hjemby
Sorø
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Blowing Boys

Morgenmusik i særklasse til sølvbryllup og guldbryllup. Byens bedste blæsere. Deres garanti for god underholdning.

Blowing Boys fuldender stemni...

Kategori
Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt Danmarks mest spændende og største portaler med alt, hvad der rører sig indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som private, gamle som unge.

Idégrundlaget for denne portal er at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere således, at personer, som leder efter fuldendt underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun har brug for at lede ét sted; uden at de skal betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra ballonklovne til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor alle relevante kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet en blog, hvor man kan finde inspiration og gode ideer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har desuden et voksende community af personer, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så har du også mulighed for inden en event eller fest at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller leder efter en trompetist tæt på Ballerup, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.