Find trompetist nær Esbjerg her

4.9

Knudsen og Karlsons morgenmusik

Humørfyldt og top professionel morgenmusik. Vi medbringer sange og godt humør. Vi er begge uddannede fra musikkonservatoriet.
Vi spiller til enhve...

Kategori
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.400 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.8

trompetjesper

Konservatorieuddannet trompetist spiller til morgensang ved sølvbryllupper, guldbryllupper og lignende.
Jeg spiller også til bryllupper, events, f...

Kategori
Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 800 - 3.600
Vis kunstnerprofil
3.0

Cornet Duetto

Morgenmusik til morgensang i Horsens og omegn

Vi er den famøse duo kendt som Cornet Duetto. Vi møder glade og friske op før bageren har fået tæn...

Kategori
Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 800 - 900
Vis kunstnerprofil
4.9

Ole Rosendal

Smukt trompetspil til morgensangene.

Vær sikker på en vellykket start på dagen, når sølv / guld brudeparret skal fejres.

Smukt trompetspil ti...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.200
Vis kunstnerprofil
5.0

Alex Madsen

ALEX SPILLER PÅ TROMPET TIL MORGENSANGEN OG UNDERHOLDER VED DEN EFTERFØLGENDE KAFFE MED ET POPULÆRT OG FESTLIGT INDSLAG.

...

Kategori
Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgensang med Messingklang

Morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og alle de andre bryllupsdage der fejres. Vi leverer også gerne underholdning til den runde...

Kategori
Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Morgenmusikeren Birger Jepsen

Til sølv- og guldbryllup kan jeg engageres solo, eller som 2-3 mands band, således at morgenmusikken klinger flerstemmig.
Til kirkebryllup m.v. s...

Kategori
Hjemby
Nibe
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Bach

Guitar og sang til enhver lejlighed. Underholdning, hyggemusik, dansemusik, festmusik, sing-along.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Bach

Klaver til enhver lejlighed. Baggrundsmusik, ledsagelse til lejlighedssange, underholdning under maden, hygge og stemning. 20 års erfaring.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen, hvor du finder alle genrer indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som privatpersoner, unge som gamle.

Portalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere således, at folk, på jagt efter helstøbt musik & underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét sted og uden, at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet men portalen, der samler mulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen.dk har derudover et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet både YouTube samt en blog, hvor man kan få ideer til alt indenfor fester og events. Derudover er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din profilside. Med video på din personlige profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter en trompetist i nærheden af Esbjerg, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.