Find trompetist i nærheden af Gråsten her

5.0

trom-peter

Jeg er uddannet trompetist fra det Jyske Musikkonservatorium og spiller regelmæssigt til Bryllupper, Begravelser og Bisættelser; men også morgenmus...

Kategori
Hjemby
Sønderborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Rasmus Mikkelsen

Rasmus er en erfaren trompetist, der igennem årene har spillet til mange forskellige arrangementer. Han har især stor erfarenhed med at spille til ...

Kategori
Hjemby
Vissenbjerg
Prisniveau
Kr. 800 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Knudsen og Karlsons morgenmusik

Humørfyldt og top professionel morgenmusik. Vi medbringer sange og godt humør. Vi er begge uddannede fra musikkonservatoriet.
Vi spiller til enhve...

Kategori
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.400 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.8

trompetjesper

Konservatorieuddannet trompetist spiller til morgensang ved sølvbryllupper, guldbryllupper og lignende.
Jeg spiller også til bryllupper, events, f...

Kategori
Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 800 - 3.600
Vis kunstnerprofil
4.9

Ole Rosendal

Smukt trompetspil til morgensangene.

Vær sikker på en vellykket start på dagen, når sølv / guld brudeparret skal fejres.

Smukt trompetspil ti...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.200
Vis kunstnerprofil
4.6

Trut og Hiv

Vi er 2 konservatorieuddannede musikere, der spiller på trompet og harmonika, en besætning vi har god erfaring med til morgensang ved guld- og sølv...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.100 - 2.300
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, hvor man finder alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som private, unge som gamle.

Idéen bag bookingportalen har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere , så personer på jagt efter den perfekte musik & underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere omkostninger til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet men i stedet portalen, der samler alle mulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Vores store udvalg strækker sig fra mavedansere til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Derudover har vi et bredt udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange relevante genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end blot portalen, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Med videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du leder efter en trompetist nær Gråsten eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.