Book trompetist tæt på Greve her

4.7

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Sorana Brass

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guld-, diamant- og krondiamant-bryllup

Vi tilbyder:
2 musikere pris 2.000,- kr. inkl. sanghæfter til alle gæs...

Kategori
Hjemby
Sorø
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgenmusik Nordsjælland

Velspillende sølvbryllupskvartet, vi spiller festlig og underholdende messingmusik til sølv- og guldbryllupper mv. og har naturligvis sangblade me...

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 2.300 - 2.600
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som privatpersoner, børn som voksne.

Portalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere indenfor enhver relevant kategori så folk, på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere gebyrer til administration m.v.. Eventzonen er ikke et bookingbureau men portalen, der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra cirkusklovne og -artister til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har Eventzonen et stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end et samlingspunkt, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog med ideer og inspiration til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. I tillæg er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger en trompetist i nærheden af Greve eller du selv er en kunstner, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.