Find trompetist nær Haderslev her

4.9

Knudsen og Karlsons morgenmusik

Humørfyldt og top professionel morgenmusik. Vi medbringer sange og godt humør. Vi er begge uddannede fra musikkonservatoriet.
Vi spiller til enhve...

Kategori
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.400 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

trom-peter

Jeg er uddannet trompetist fra det Jyske Musikkonservatorium og spiller regelmæssigt til Bryllupper, Begravelser og Bisættelser; men også morgenmus...

Kategori
Hjemby
Sønderborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Alsisk-Musikforsyning

Alsisk Musikforsyning leverer bl.a. morgenmusik til guld- og sølvbrylluppet og optræder også ved private fester.

Derudover tilbydes solistiske i...

Kategori
Hjemby
Sønderborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Rasmus Mikkelsen

Rasmus er en erfaren trompetist, der igennem årene har spillet til mange forskellige arrangementer. Han har især stor erfaring med at spille til sø...

Kategori
Hjemby
Vissenbjerg
Prisniveau
Kr. 800 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Ole Rosendal

Smukt trompetspil til morgensangene.

Vær sikker på en vellykket start på dagen, når sølv / guld brudeparret skal fejres.

Smukt trompetspil ti...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.200
Vis kunstnerprofil
4.9

trompetjesper

Konservatorieuddannet trompetist spiller til morgensang ved sølvbryllupper, guldbryllupper og lignende.
Jeg spiller også til bryllupper, events, f...

Kategori
Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 800 - 4.000
Vis kunstnerprofil
4.6

Trut og Hiv

Vi er 2 konservatorieuddannede musikere, der spiller på trompet og harmonika, en besætning vi har god erfaring med til morgensang ved guld/sølv-bry...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 900 - 2.300
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som firmaer, voksne som børn.

Idégrundlaget for denne bookingportal er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere , så danskere på jagt efter den perfekte musik og underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted; og det uden at de behøver betale ekstra bookingomkostninger eller andre administrationsgebyrer. Vi er bookingportalen, der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra cirkusklovne og -artister til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har derudover et udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag Eventzonen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. I tillæg er der et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er der også gode muligheder for på forhånd at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Har du videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger en trompetist i nærheden af Haderslev eller du er en kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.