Find trompetist nær Hillerød her

5.0

Morgenmusik Nordsjælland

Velspillende sølvbryllupskvartet, vi spiller festlig og underholdende messingmusik til sølv- og guldbryllupper mv. og har naturligvis sangblade me...

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 2.300 - 2.600
Vis kunstnerprofil
4.7

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Sorana Brass

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guld-, diamant- og krondiamant-bryllup

Vi tilbyder:
2 musikere pris 2.000,- kr. inkl. sanghæfter til alle gæs...

Kategori
Hjemby
Sorø
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

M&M Morgenmusik

Vi spiller hornmusik og morgenmusik til alle festlige lejligheder vi har spillet sammen siden 1999
Vi spiller i Kalundborg, Vestsjælland, Odsherre...

Kategori
Hjemby
Jerslev Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.500 - 2.800
Vis kunstnerprofil
5.0

Trompetist Bertel Erichsen

Festlig morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup m.v. - medbringer sangfolder til morgengæsterne

Spiller for det meste alene på t...

Kategori
Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.500
Vis kunstnerprofil
4.7

Blowing Boys

Morgenmusik i særklasse til sølvbryllup og guldbryllup. Byens bedste blæsere. Deres garanti for god underholdning.

Blowing Boys fuldender stemni...

Kategori
Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som er en af landets største og mest interessante med kort sagt alle typer underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Idéen bag denne bookingportal har været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere , så personer, der søger efter den fuldendte underholdning & musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra gebyrer til administration etc.. Eventzonen er ikke et bookingbureau men den portal, der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker vores dygtige kunstnere.

Det store sortiment strækker sig fra ældreunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har vi et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor mange interessante genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end portalen, hvor kunder og entertainere kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet både YouTube og en blog med gode ideer til alt indenfor fester og events. Derudover er der et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for på forhånd at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Med videoer på din profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du selv er kunstner eller leder efter en trompetist tæt på Hillerød, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.