Find trompetist nær Horsens her

4.9

Knudsen og Karlsons morgenmusik

Humørfyldt og top professionel morgenmusik. Vi medbringer sange og godt humør. Vi er begge uddannede fra musikkonservatoriet.
Vi spiller til enhve...

Kategori
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.400 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Ole Rosendal

Smukt trompetspil til morgensangene.

Vær sikker på en vellykket start på dagen, når sølv / guld brudeparret skal fejres.

Smukt trompetspil ti...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.200
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgensang med Messingklang

Morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og alle de andre bryllupsdage der fejres. Vi leverer også gerne underholdning til den runde...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Trut og Hiv

Vi er 2 konservatorieuddannede musikere, der spiller på trompet og harmonika, en besætning vi har god erfaring med til morgensang ved guld- og sølv...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.100 - 2.300
Vis kunstnerprofil
4.8

trompetjesper

Konservatorieuddannet trompetist spiller til morgensang ved sølvbryllupper, guldbryllupper og lignende.
Jeg spiller også til bryllupper, events, f...

Kategori
Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 800 - 3.600
Vis kunstnerprofil
5.0

Alex Madsen

KONSERVATORIEUDDANNET TROMPETIST SPILLER TIL MORGENSANGEN - OG KRYDRER DEREFTER STEMNINGEN VED KAFFEBORDET MED ET POPULÆRT INDSLAG ( ...

Kategori
Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Sebastian Hahn

Jeg hedder Sebastian Hoelgaard Hahn, og jeg er pianist. Jeg spiller hyggelig, stemningsskabende musik. Mit repetoire spænder bredt fra popmusik og ...

Hjemby
Ringkøbing
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Morgenmusikeren Birger Jepsen

Til sølv- og guldbryllup kan jeg engageres solo, eller som 2-3 mands band, således at morgenmusikken klinger flerstemmig.
Til kirkebryllup m.v. s...

Kategori
Hjemby
Nibe
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Bach

Klaver til enhver lejlighed. Baggrundsmusik, ledsagelse til lejlighedssange, underholdning under maden, hygge og stemning. 20 års erfaring.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af landets største og mest interessante bookingportaler med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som privatpersoner, gamle som unge.

Idégrundlaget for bookingportalen er at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere således, at folk, der er på jagt efter ideel underholdning & musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har vi et meget bredt udvalg af musikere indenfor mange kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare portalen, hvor kunstnere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilkoblet en blog med inspiration og ideer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Vi har også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du leder efter en trompetist tæt på Horsens eller du selv er kunstner, så vælg Eventzonen. Det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.