Find trompetist nær Kalvehave her

4.7

Blowing Boys

Morgenmusik i særklasse til sølvbryllup og guldbryllup. Byens bedste blæsere. Deres garanti for god underholdning.

Blowing Boys fuldender stemni...

Kategori
Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Sorana Brass

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guld-, diamant- og krondiamant-bryllup

Vi tilbyder:
2 musikere pris 2.000,- kr. inkl. sanghæfter til alle gæs...

Kategori
Hjemby
Sorø
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Trompetist Bertel Erichsen

Festlig morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup m.v. - medbringer sangfolder til morgengæsterne

Spiller for det meste alene på t...

Kategori
Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.500
Vis kunstnerprofil
4.7

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil
5.0

M&M Morgenmusik

Vi spiller hornmusik og morgenmusik til alle festlige lejligheder vi har spillet sammen siden 1999
Vi spiller i Kalundborg, Vestsjælland, Odsherre...

Kategori
Hjemby
Jerslev Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.500 - 2.800
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgenmusik Nordsjælland

Velspillende sølvbryllupskvartet, vi spiller festlig og underholdende messingmusik til sølv- og guldbryllupper mv. og har naturligvis sangblade me...

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 2.300 - 2.600
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af landets mest spændende og største bookingportaler med kort sagt alle typer underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som firmaer, unge som gamle.

Idéen bag portalen har været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig kategori så personer, som leder efter den ideelle underholdning og musik, kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden, at det medfører ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor mulighederne samles. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra ældreunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen.dk har tillige et meget stort udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag Eventzonen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet både YouTube og en blog med gode ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Eventzonen har desuden et voksende community af folk, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så har du også god mulighed for på forhånd at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres event. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger en trompetist tæt på Kalvehave eller du er kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.