Book trompetist nær Kolding her

4.9

Knudsen og Karlsons morgenmusik

Humørfyldt og top professionel morgenmusik. Vi medbringer sange og godt humør. Vi er begge uddannede fra musikkonservatoriet.
Vi spiller til enhve...

Kategori
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.400 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Rasmus Mikkelsen

Rasmus er en erfaren trompetist, der igennem årene har spillet til mange forskellige arrangementer. Han har især stor erfarenhed med at spille til ...

Kategori
Hjemby
Vissenbjerg
Prisniveau
Kr. 800 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

trom-peter

Jeg er uddannet trompetist fra det Jyske Musikkonservatorium og spiller regelmæssigt til Bryllupper, Begravelser og Bisættelser; men også morgenmus...

Kategori
Hjemby
Sønderborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Ole Rosendal

Smukt trompetspil til morgensangene.

Vær sikker på en vellykket start på dagen, når sølv / guld brudeparret skal fejres.

Smukt trompetspil ti...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.200
Vis kunstnerprofil
4.8

trompetjesper

Konservatorieuddannet trompetist spiller til morgensang ved sølvbryllupper, guldbryllupper og lignende.
Jeg spiller også til bryllupper, events, f...

Kategori
Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 800 - 3.600
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgensang med Messingklang

Morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og alle de andre bryllupsdage der fejres. Vi leverer også gerne underholdning til den runde...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Trut og Hiv

Vi er 2 konservatorieuddannede musikere, der spiller på trompet og harmonika, en besætning vi har god erfaring med til morgensang ved guld- og sølv...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.100 - 2.300
Vis kunstnerprofil
5.0

Alex Madsen

TROMPETIST RUTINERET OG MED UDDANNELSE FRA DET JYSKE MUSIKKONSERVATORIUM, BOPÆL: RØDDING VED VIBORG SPILLER SOLO TROMPET TIL MORGEN...

Kategori
Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.200 - 2.400
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Morgenmusikeren Birger Jepsen

Til sølv- og guldbryllup kan jeg engageres solo, eller som 2-3 mands band, således at morgenmusikken klinger flerstemmig.
Til kirkebryllup m.v. s...

Kategori
Hjemby
Nibe
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt landets største og mest spændende bookingportaler med kort sagt alle typer underholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som private, unge som gamle.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med portalen lige fra starten, og det indenfor alle relevante underholdningskategorier, så folk, på jagt efter perfekt underholdning & musik, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden, at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod en portal hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke vores underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra serveringsteater til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af bands indenfor rigtig mange relevante kategorier, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og han har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end bare portalen, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog med gode ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er der også muligheder for inden en fest at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter en trompetist nær Kolding eller du er en artist, så vælg Eventzonen. Det er der tre klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til entertainere.