Find trompetist i nærheden af Nykøbing Sj her

5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Sorana Brass

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guld-, diamant- og krondiamant-bryllup

Vi tilbyder:
2 musikere pris 2.000,- kr. inkl. sanghæfter til alle gæs...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Sorø
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Morgenmusik Nordsjælland

Velspillende sølvbryllupskvartet, vi spiller festlig og underholdende messingmusik til sølv- og guldbryllupper mv. og har naturligvis sangblade me...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 2.300 - 2.600
Vis kunstnerprofil
5.0

Trompetist Bertel Erichsen

Festlig morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup m.v. - medbringer sangfolder til morgengæsterne

Spiller for det meste alene på t...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.500
Vis kunstnerprofil
4.8

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil
4.8

Blowing Boys

Morgenmusik i særklasse til sølvbryllup og guldbryllup. Byens bedste blæsere. Deres garanti for god underholdning.

Blowing Boys fuldender stemni...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som privatpersoner, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været idégrundlaget med denne portal fra starten, og det således, at danskere, der er på jagt efter ideel underholdning & musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra omkostninger til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau men derimod bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra stand-up komikere til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et meget bredt udvalg af musikere indenfor mange genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunder og entertainere, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. I tillæg er der også et community på Facebook, som konstant stiger, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter en trompetist i nærheden af Nykøbing Sj eller du selv er en kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.