Find trompetist tæt på Randers her

5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgensang med Messingklang

Morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og alle de andre bryllupsdage der fejres. Vi leverer også gerne underholdning til den runde...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.6

Trut og Hiv

Vi er 2 konservatorieuddannede musikere, der spiller på trompet og harmonika, en besætning vi har god erfaring med til morgensang ved guld- og sølv...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.100 - 2.300
Vis kunstnerprofil
4.9

Ole Rosendal

Smukt trompetspil til morgensangene.

Vær sikker på en vellykket start på dagen, når sølv / guld brudeparret skal fejres.

Smukt trompetspil ti...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.200
Vis kunstnerprofil
5.0

Alex Madsen

TROMPETIST- PROFESSIONEL, KONSERVATORIEUDDANNET OG RUTINERET, SPILLER MORGENFRISK TROMPET TIL MORGENSANGEN. SANGTEKST MED HOVEDPERSONERNES NAV...

Kategori
Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.200 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Morgenmusikeren Birger Jepsen

Til sølv- og guldbryllup kan jeg engageres solo, eller som 2-3 mands band, således at morgenmusikken klinger flerstemmig.
Til kirkebryllup m.v. s...

Kategori
Hjemby
Nibe
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.8

trompetjesper

Konservatorieuddannet trompetist spiller til morgensang ved sølvbryllupper, guldbryllupper og lignende.
Jeg spiller også til bryllupper, events, f...

Kategori
Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 800 - 3.600
Vis kunstnerprofil
4.9

Knudsen og Karlsons morgenmusik

Humørfyldt og top professionel morgenmusik. Vi medbringer sange og godt humør. Vi er begge uddannede fra musikkonservatoriet.
Vi spiller til enhve...

Kategori
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.400 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Rasmus Mikkelsen

Rasmus er en erfaren trompetist, der igennem årene har spillet til mange forskellige arrangementer. Han har især stor erfarenhed med at spille til ...

Kategori
Hjemby
Vissenbjerg
Prisniveau
Kr. 800 - 2.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet med alt, hvad der sker indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, unge som gamle.

Idégrundlaget for denne portal er at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så folk, som søger efter fuldendt underholdning og musik, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden, at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende og dygtige entertainere.

Vores store sortiment dækker fra cirkusklovne og -artister til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har derudover et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste bookingsystem til underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet en blog med gode ideer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for på forhånd at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du selv er kunstner eller leder efter en trompetist i nærheden af Randers, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til entertainere.