Find trompetist tæt på Regstrup her

4.9

Sorana Brass

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guld-, diamant- og krondiamant-bryllup

Vi tilbyder:
2 musikere pris 2.000,- kr. inkl. sanghæfter til alle gæs...

Kategori
Hjemby
Sorø
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

MB Morgenmusik

Vi spiller hornmusik og morgenmusik til alle festlige lejligheder vi har spillet sammen siden 1999
Vi spiller i Kalundborg, Vestsjælland, Odsherre...

Kategori
Hjemby
Jerslev Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.500 - 2.800
Vis kunstnerprofil
5.0

Trompetist Bertel Erichsen

Festlig morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup m.v. - medbringer sangfolder til morgengæsterne

Spiller for det meste alene på t...

Kategori
Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.500
Vis kunstnerprofil
4.7

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgenmusik Nordsjælland

Velspillende sølvbryllupskvartet, vi spiller festlig og underholdende messingmusik til sølv- og guldbryllupper mv. og har naturligvis sangblade me...

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 2.300 - 2.600
Vis kunstnerprofil
4.7

Blowing Boys

Morgenmusik i særklasse til sølvbryllup og guldbryllup. Byens bedste blæsere. Deres garanti for god underholdning.

Blowing Boys fuldender stemni...

Kategori
Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt landets største og mest interessante, hvor du kan finde alle genrer indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som private, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været idéen med denne portal lige fra starten, og det således, at folk, som leder efter fuldendt musik og underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted; uden at de kommer til at betale ekstra booking- eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen.dk er bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer igen for at booke underholdende kunstnere.

Vores brede sortiment strækker sig fra dansere til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Tillige har vi et stort udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end et samlingspunkt, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af personer, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har du også gode muligheder for på forhånd at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du kan indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Med video på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter en trompetist i nærheden af Regstrup eller du er kunstner, så vælg Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.