Find trompetist tæt på Rødovre her

Sommerlund

Hej
Vi er Sommerlund. En søskendeduo bestående af Kristina på 27 og Maibritt på 28. Vi har sunget og spillet musik sammen så længe vi kan huske.
...

Kategori:
Musik > Duoer
Hjemby
Frederiksberg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Julie Baggesen m.fl.

Musik til morgenvækning (trompet + flere)!

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Morgenmusik Nordsjælland

Velspillende sølvbryllupskvartet, vi spiller festlig og underholdende messingmusik til sølv- og guldbryllupper mv. og har naturligvis sangblade me...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 2.300 - 2.600
Vis kunstnerprofil
5.0

Sorana Brass

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guld-, diamant- og krondiamant-bryllup

Vi tilbyder:
2 musikere pris 2.000,- kr. inkl. sanghæfter til alle gæs...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Sorø
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Blowing Boys

Morgenmusik i særklasse til sølvbryllup og guldbryllup. Byens bedste blæsere. Deres garanti for god underholdning.

Blowing Boys fuldender stemni...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en ensemble til f.eks...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som er en af Danmarks største og mest spændende med kort sagt alle typer underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Idégrundlaget for portalen er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere , så danskere, der leder efter den fuldendte musik & underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor mulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end blot et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så har du også gode muligheder for på forhånd at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er kunstner eller du er på jagt efter en trompetist tæt på Rødovre, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere.