Book trompetist i nærheden af Skanderborg her

4.1

Cornet Duetto

Morgenmusik til morgensang i Østjylland

Vi er den famøse duo kendt som Cornet Duetto. Vi møder glade og friske op før bageren har fået tændt ovn...

Kategori
Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 900 - 1.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgensang med Messingklang

Morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og alle de andre bryllupsdage der fejres. Vi leverer også gerne underholdning til den runde...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.6

Trut og Hiv

Vi er 2 konservatorieuddannede musikere, der spiller på trompet og harmonika, en besætning vi har god erfaring med til morgensang ved guld/sølv-bry...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 900 - 2.300
Vis kunstnerprofil
4.9

Ole Rosendal

Smukt trompetspil til morgensangene.

Vær sikker på en vellykket start på dagen, når sølv / guld brudeparret skal fejres.

Smukt trompetspil ti...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.200
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Alex Madsen

TROMPETIST ALEX MADSEN, KONSERVATORIEUDDANNET OG RUTINERET SPILLER MORGENFRISK TIL MORGENSANGEN OG TILFØJER ET LILLE POPULÆRT EXTRA INDSLAG - SANGB...

Kategori
Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.200 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Knudsen og Karlsons morgenmusik

Humørfyldt og top professionel morgenmusik. Vi medbringer sange og godt humør. Vi er begge uddannede fra musikkonservatoriet.
Vi spiller til enhve...

Kategori
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.400 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

trompetjesper

Konservatorieuddannet trompetist spiller til morgensang ved sølvbryllupper, guldbryllupper og lignende.
Jeg spiller også til bryllupper, events, f...

Kategori
Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 800 - 4.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Rasmus Mikkelsen

Rasmus er en erfaren trompetist, der igennem årene har spillet til mange forskellige arrangementer. Han har især stor erfaring med at spille til sø...

Kategori
Hjemby
Vissenbjerg
Prisniveau
Kr. 800 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Morgenmusikeren Birger Jepsen

Til sølv- og guldbryllup kan jeg engageres solo, eller som 2-3 mands band, således at morgenmusikken klinger flerstemmig.
Til kirkebryllup m.v. s...

Kategori
Hjemby
Nibe
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Alsisk-Musikforsyning

Alsisk Musikforsyning leverer bl.a. morgenmusik til guld- og sølvbrylluppet og optræder også ved private fester.

Derudover tilbydes solistiske i...

Kategori
Hjemby
Sønderborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk, hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som privatpersoner, gamle som unge.

Idéen bag portalen er at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere således, at folk, på jagt efter helstøbt musik & underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun har brug for at lede ét sted; og det vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Eventzonen er ikke et bookingbureau men derimod bookingportalen, der samler mulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker vores dygtige kunstnere.

Vores store sortiment dækker fra stand-up komikere til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har tillige et stort udvalg af musikere indenfor enhver genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er manden bag portalen, og han har stor erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. I tillæg er der et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor brugerne følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes via Eventzonen, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er der også mulighed for forinden at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Har du video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter en trompetist nær Skanderborg eller du er artist, så vælg Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.