Book trompetist tæt på Skibby her

4.7

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Sorana Brass

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guld-, diamant- og krondiamant-bryllup

Vi tilbyder:
2 musikere pris 2.000,- kr. inkl. sanghæfter til alle gæs...

Kategori
Hjemby
Sorø
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgenmusik Nordsjælland

Velspillende sølvbryllupskvartet, vi spiller festlig og underholdende messingmusik til sølv- og guldbryllupper mv. og har naturligvis sangblade me...

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 2.300 - 2.600
Vis kunstnerprofil
5.0

M&M Morgenmusik

Vi spiller hornmusik og morgenmusik til alle festlige lejligheder vi har spillet sammen siden 1999
Vi spiller i Kalundborg, Vestsjælland, Odsherre...

Kategori
Hjemby
Jerslev Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.500 - 2.800
Vis kunstnerprofil
5.0

Trompetist Bertel Erichsen

Festlig morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup m.v. - medbringer sangfolder til morgengæsterne

Spiller for det meste alene på t...

Kategori
Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.500
Vis kunstnerprofil
4.7

Blowing Boys

Morgenmusik i særklasse til sølvbryllup og guldbryllup. Byens bedste blæsere. Deres garanti for god underholdning.

Blowing Boys fuldender stemni...

Kategori
Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen med alt, hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som virksomheder, børn som voksne.

Idégrundlaget for denne portal har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så personer, der søger efter fuldendt underholdning & musik, kun skal søge ét enkelt sted, uden det fører til yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau men portalen, der samler alle valgmulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer igen og booker underholdende og dygtige kunstnere.

Det brede udvalg dækker fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange relevante genrer, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og han har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen er mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde ideer og inspiration til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. I tillæg er der et community på Facebook, der konstant vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har du også mulighed for inden en fest at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du video på din profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event. Vil du herefter ikke have betalingsprofilen, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger en trompetist tæt på Skibby eller du er kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.