Find trompetist tæt på Stenløse her

4.7

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgenmusik Nordsjælland

Velspillende sølvbryllupskvartet, vi spiller festlig og underholdende messingmusik til sølv- og guldbryllupper mv. og har naturligvis sangblade me...

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 2.300 - 2.600
Vis kunstnerprofil
4.9

Sorana Brass

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guld-, diamant- og krondiamant-bryllup

Vi tilbyder:
2 musikere pris 2.000,- kr. inkl. sanghæfter til alle gæs...

Kategori
Hjemby
Sorø
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

M&M Morgenmusik

Vi spiller hornmusik og morgenmusik til alle festlige lejligheder vi har spillet sammen siden 1999
Vi spiller i Kalundborg, Vestsjælland, Odsherre...

Kategori
Hjemby
Jerslev Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.500 - 2.800
Vis kunstnerprofil
5.0

Trompetist Bertel Erichsen

Festlig morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup m.v. - medbringer sangfolder til morgengæsterne

Spiller for det meste alene på t...

Kategori
Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.500
Vis kunstnerprofil
4.7

Blowing Boys

Morgenmusik i særklasse til sølvbryllup og guldbryllup. Byens bedste blæsere. Deres garanti for god underholdning.

Blowing Boys fuldender stemni...

Kategori
Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen med alt, hvad der sker indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som firmaer, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idégrundlaget med denne portal fra starten, og det indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så personer, der leder efter helstøbt musik & underholdning, kun skal lede ét sted; uden at de skal betale yderligere bookingomkostninger eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke bookingbureauet men derimod bookingportalen, der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra børnetrylleri til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære bookingsystem til underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end blot portalen, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. I tillæg er der et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har du også god mulighed for i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du kan uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Med videoer på din profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er på jagt efter en trompetist tæt på Stenløse eller du selv er kunstner, så vælg Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.