Find trompetist i nærheden af Struer her

5.0

Alex Madsen

ALEX MADSEN: KONSERVATORIEUDDANNET MORGENFRISK OG RUTINERET SPILLER TROMPET TIL MORGENSANGEN OG GIVER OGSÅ GERNE ET POPULÆRT LILLE EXTRA INDSLAG -...

Kategori
Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.9

trompetjesper

Konservatorieuddannet trompetist spiller til morgensang ved sølvbryllupper, guldbryllupper og lignende.
Jeg spiller også til bryllupper, events, f...

Kategori
Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 800 - 4.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Ole Rosendal

Smukt trompetspil til morgensangene.

Vær sikker på en vellykket start på dagen, når sølv / guld brudeparret skal fejres.

Smukt trompetspil ti...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.200
Vis kunstnerprofil
4.9

Morgenmusikeren Birger Jepsen

Til sølv- og guldbryllup kan jeg engageres solo, eller som 2-3 mands band, således at morgenmusikken klinger flerstemmig.
Til kirkebryllup m.v. s...

Kategori
Hjemby
Nibe
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.3

Cornet Duetto

Morgenmusik til morgensang i Østjylland

Vi er den famøse duo kendt som Cornet Duetto. Vi møder glade og friske op før bageren har fået tændt ovn...

Kategori
Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 900 - 1.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgensang med Messingklang

Morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og alle de andre bryllupsdage der fejres. Vi leverer også gerne underholdning til den runde...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.6

Trut og Hiv

Vi er 2 konservatorieuddannede musikere, der spiller på trompet og harmonika, en besætning vi har god erfaring med til morgensang ved guld/sølv-bry...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 900 - 2.300
Vis kunstnerprofil
4.9

Knudsen og Karlsons morgenmusik

Humørfyldt og top professionel morgenmusik. Vi medbringer sange og godt humør. Vi er begge uddannede fra musikkonservatoriet.
Vi spiller til enhve...

Kategori
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.400 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Rasmus Mikkelsen

Rasmus er en erfaren trompetist, der igennem årene har spillet til mange forskellige arrangementer. Han har især stor erfaring med at spille til sø...

Kategori
Hjemby
Vissenbjerg
Prisniveau
Kr. 800 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk med alt, hvad der sker indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som privatpersoner, børn som voksne.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været idéen med portalen lige fra begyndelsen, og det , så folk, der leder efter den perfekte underholdning og musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det resulterer i ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau men derimod portalen, der samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer igen for at booke entertainere hos os.

Det store udvalg dækker fra børneunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Derudover har vi et udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet en blog med inspiration til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af personer, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er artist eller søger en trompetist tæt på Struer, så vælg Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.