Find trompetist i nærheden af Tarm her

4.9

trompetjesper

Konservatorieuddannet trompetist spiller til morgensang ved sølvbryllupper, guldbryllupper og lignende.
Jeg spiller også til bryllupper, events, f...

Kategori
Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 800 - 4.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Ole Rosendal

Smukt trompetspil til morgensangene.

Vær sikker på en vellykket start på dagen, når sølv / guld brudeparret skal fejres.

Smukt trompetspil ti...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.200
Vis kunstnerprofil
4.3

Cornet Duetto

Morgenmusik til morgensang i Østjylland

Vi er den famøse duo kendt som Cornet Duetto. Vi møder glade og friske op før bageren har fået tændt ovn...

Kategori
Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 900 - 1.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Alex Madsen

ALEX MADSEN: KONSERVATORIEUDDANNET MORGENFRISK OG RUTINERET SPILLER TROMPET TIL MORGENSANGEN OG GIVER OGSÅ GERNE ET POPULÆRT LILLE EXTRA INDSLAG -...

Kategori
Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Knudsen og Karlsons morgenmusik

Humørfyldt og top professionel morgenmusik. Vi medbringer sange og godt humør. Vi er begge uddannede fra musikkonservatoriet.
Vi spiller til enhve...

Kategori
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.400 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgensang med Messingklang

Morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og alle de andre bryllupsdage der fejres. Vi leverer også gerne underholdning til den runde...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.6

Trut og Hiv

Vi er 2 konservatorieuddannede musikere, der spiller på trompet og harmonika, en besætning vi har god erfaring med til morgensang ved guld/sølv-bry...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 900 - 2.300
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Rasmus Mikkelsen

Rasmus er en erfaren trompetist, der igennem årene har spillet til mange forskellige arrangementer. Han har især stor erfaring med at spille til sø...

Kategori
Hjemby
Vissenbjerg
Prisniveau
Kr. 800 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Morgenmusikeren Birger Jepsen

Til sølv- og guldbryllup kan jeg engageres solo, eller som 2-3 mands band, således at morgenmusikken klinger flerstemmig.
Til kirkebryllup m.v. s...

Kategori
Hjemby
Nibe
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt Danmarks mest interessante og største portaler, hvor man kan finde alle relevante genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Formålet med denne bookingportal er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere , så personer, der søger efter den perfekte musik og underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet men den portal, der samler valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker entertainere hos os.

Vores store udvalg strækker sig fra børnetrylleri til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen et bredt udvalg af musikere indenfor rigtig mange interessante kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og han har stor kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. At lave Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end blot et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen har i tillæg et stigende antal af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så har du også muligheder for på forhånd at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter en trompetist nær Tarm eller du er en kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.