Book trompetist tæt på Ullerslev her

4.6

Rasmus Mikkelsen

Rasmus er en erfaren trompetist, der igennem årene har spillet til mange forskellige arrangementer. Han har især stor erfaring med at spille til sø...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Vissenbjerg
Prisniveau
Kr. 800 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Knudsen og Karlsons morgenmusik

Humørfyldt og top professionel morgenmusik. Vi medbringer sange og godt humør. Se sangark under billeder. Vi er begge uddannede fra musikkonservat...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.400 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Alsisk-Musikforsyning

Alsisk Musikforsyning leverer bl.a. morgenmusik til guld- og sølvbrylluppet og optræder også ved private fester.

Derudover tilbydes solistiske i...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Sønderborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
4.7

Trut og Hiv

Vi er 2 konservatorieuddannede musikere, der spiller på trompet og harmonika, en besætning vi har god erfaring med til morgensang ved guld/sølv-bry...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.800 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Blowing Boys

Morgenmusik i særklasse til sølvbryllup og guldbryllup. Byens bedste blæsere. Deres garanti for god underholdning.

Blowing Boys fuldender stemni...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil
4.8

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som hører til blandt Danmarks største og mest spændende med alt, hvad der rører sig indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, gamle som unge.

Portalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere , så personer, som søger efter den perfekte musik og underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun behøver at søge ét sted; vel at mærke uden at de skal betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet men den portal, der samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra ældreunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et bredt udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange spændende genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og han har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Vi har også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er det muligt på forhånd at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Senere får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du video på din profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du er artist eller søger en trompetist i nærheden af Ullerslev, skal du vælge Eventzonen. Det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.