Find trompetist nær Vojens her

5.0

trom-peter

Jeg er uddannet trompetist fra det Jyske Musikkonservatorium og spiller regelmæssigt til Bryllupper, Begravelser og Bisættelser; men også morgenmus...

Kategori
Hjemby
Sønderborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Knudsen og Karlsons morgenmusik

Humørfyldt og top professionel morgenmusik. Vi medbringer sange og godt humør. Vi er begge uddannede fra musikkonservatoriet.
Vi spiller til enhve...

Kategori
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.400 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Rasmus Mikkelsen

Rasmus er en erfaren trompetist, der igennem årene har spillet til mange forskellige arrangementer. Han har især stor erfaring med at spille til sø...

Kategori
Hjemby
Vissenbjerg
Prisniveau
Kr. 800 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.9

trompetjesper

Konservatorieuddannet trompetist spiller til morgensang ved sølvbryllupper, guldbryllupper og lignende.
Jeg spiller også til bryllupper, events, f...

Kategori
Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 800 - 4.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Ole Rosendal

Smukt trompetspil til morgensangene.

Vær sikker på en vellykket start på dagen, når sølv / guld brudeparret skal fejres.

Smukt trompetspil ti...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.200
Vis kunstnerprofil
4.6

Trut og Hiv

Vi er 2 konservatorieuddannede musikere, der spiller på trompet og harmonika, en besætning vi har god erfaring med til morgensang ved guld/sølv-bry...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 900 - 2.300
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som firmaer, unge som gamle.

Formålet med bookingportalen er at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere , så personer, som er på jagt efter den fuldendte underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, uden det resulterer i yderligere gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet men den portal, der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen for at booke dygtige entertainere.

Det brede sortiment dækker fra voksentrylleri til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Derudover har vi et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og han har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være en portal mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet både YouTube og en blog med gode ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af personer, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du leder efter en trompetist tæt på Vojens eller du er artist, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.