Book trompetist i nærheden af Vordingborg her

4.7

Blowing Boys

Morgenmusik i særklasse til sølvbryllup og guldbryllup. Byens bedste blæsere. Deres garanti for god underholdning.

Blowing Boys fuldender stemni...

Kategori
Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Trompetist Bertel Erichsen

Festlig morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup m.v. - medbringer sangfolder til morgengæsterne

Spiller for det meste alene på t...

Kategori
Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.500
Vis kunstnerprofil
4.8

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Kristian Bach

Klaver til enhver lejlighed. Baggrundsmusik, ledsagelse til lejlighedssange, underholdning under maden, hygge og stemning. 20 års erfaring.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Bach

Guitar og sang til enhver lejlighed. Underholdning, hyggemusik, dansemusik, festmusik, sing-along.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

the Messing Link

Verdens bedste messingblæsere fra Cph-Phil, hele Sjællands Symfoniorkester m.fl.

Kategori
Hjemby
Vedbæk
Prisniveau
Kr. 1.300 - 3.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt landets største og mest spændende med alt, hvad der sker indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som private, gamle som unge.

Portalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere , så personer, som leder efter den perfekte musik og underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere omkostninger til administration m.v.. Eventzonen er den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker vores underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra stand-up komikere til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har vi et bredt udvalg af musikere og bands indenfor alle spændende genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag portalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende led er sparet, så har du også muligheder for inden en event eller fest at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Med video på din personlige profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du selv er artist eller du er på jagt efter en trompetist i nærheden af Vordingborg, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.