Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Ballon Trutte

Prisniveau

Kr. 1.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 - 3 timer

Profil

"Ballon Trutte Trylleshow"
"Ballon Trutte Trylleshow " og balloner med den søde, sjove, glade, musikalske klovn Ballon Trutte som trutter på sit horn, spiller og synger for både børn og voksne. Laver masser af sjov, dans og ballade så alle bliver glade. Trutte laver ballondyr, hatte, fugle, sværd og sjov trylleri.
Trutte får også alle igang på gulvet - så hele kroppen bliver brugt - med danse, fagter og bevægelse til sjov musik.
Truttes show - 45 min. medbringer selv lydudstyr.

Læs mere...

Mere om Ballon Trutte

Trutte - den musikalske ballonklovn har mange roller og optræder for CIrkus Gustav - sammen med klovnen Lars Gustav. Hun er også heks og laver Halloween sjov, fastelavnssjov, musikalsk legestue, grøntsagsdukketeater, juleunderholdning som drillenissen Ballon Trutte og meget mere.
Trutte elsker børn, musik og balloner - og når hun slår de første toner an på ukuelens strenge og synger børnesangene med sin glade klovnerøst - er det ret svært ikke at blive i godt humør....
Truttes ballonshow er krydret med musik, sang og glade påfund og alle får ballondyr og hatte med hjem
Trutte kan også finde på at alle skal danse en "Limbo" dans - eller "Fætter Mikkkel" - eller en "Ballondans"...
Arrangementer kan tilpasses forskellige aldersgrupper - de helt små og til den private fødselsdagsfest - eller til byfest.
Trutte kommer gerne til barnedåb, fødselsdag, konfirmation, bryllup, kobberbryllup, gadefest,byfest, børnehave, vejfest og festival. Hun optræder også som drillenisse med musik og trylleri sammen med julemanden og sammen med en anden musikals nisse i "Nissekapellet"
Trutte er tidligere skolelærer og har mange års erfaringer med undervisning, aktiviteter og sjov for børn, unge og voksne. Hun optræder også i sit eget pigeband - både i Danmark og Tyskland - ved store og små fester - og hun har i mange år optrådt som gademusikant.
Trutte bringer glæde hvor hun kommer - så tøv ikke med at kontakte for et godt tilbud - netop til jeres arrangement.
Priser starter ved 1500 kr ved "walk around" som klovn eller 2500 kr med show ved det lille private arrangement for max 20 børn. 3800 kr for 45 min. show ved f.eks byfesten, barnedåben, den store fødselsdag med flere end 20 gæster. Forhør gerne om et tilbud incl. transport på 60643413

Kontakt Ballon Trutte

Kontakt Ballon Trutte via formularen her, så vil Ballon Trutte vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.