Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 8 dage

Try Harder Band

Prisniveau

Kr. 7.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 1 time, 3 x 45 minutter eller efter aftale

Profil

Try Harder Band fra Aarhus spiller festmusik fra fire årtier. Vi sørger for, at du og dine gæster kommer i dansehumør, når vi spiller alle tiders kæmpehits lige fra Ed Sheeran og Thomas Helmig, over Bee Gees og til AC/DC.

Læs mere...

Mere om Try Harder Band

​Try Harder Band leverer musik til enhver LIVE-lighed. Uanset om du skal holde bryllup, firmafest eller rund fødselsdag, så er Try Harder Band din garanti for en festlig og musikalsk oplevelse. Bandet spiller en lang række pop- og rockhits, som dine gæster kan danse til og synge med på: Summer of ´69, Drunk in the Morning, Stayin’ Alive, For Evigt og mange andre.

Vi medbringer selv professionelt lys- og lydanlæg og gør meget ud at skabe en fest på scenen såvel som på dansegulvet. Try Harder Band består af fire rutinerede musikere med mange års liveerfaring og en god fornemmelse for at tilpasse sætlisten til det givne publikum. Eftersom vi selv ejer lyd- og lysanlæg samt stor trailer, kan vi for det meste give dig en skarp pris på musik til både små og store LIVE-ligheder! Kontakt os for et uforpligtende tilbud.
Try Harder Band er:
Lisbeth ”Basbeth” Kjær Carlson: Bas og kor
Palle ”The Stick” Kjær Carlson: Trommer
Niels ”Doktor” Franzen: Guitar og kor
Troels “Don Ø” Østergaard: Vokal og guitar

Kontakt Try Harder Band

Kontakt Try Harder Band via formularen her, så vil Try Harder Band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.