Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Trylle Charlie

Prisniveau

Kr. 1.800 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

30- 60 min.

Profil

Professionelle "entertainer" med over 30 års erfaring i magi, jonglering, ballon skulptur. Stemt top 10 børns entertainer i Storbritannien i flere år, arbejdede i over 2000 skoler med næsten 10.000 shows i hans karriere.
Hvad siger de om Charlie?

“Rigtig godt show, et godt grin, vi var ømme i kaeberne, vil gerne se dig en anden gang”

god magi, god humor er lig en god tid for alle, giver Charlie et opkald, og lad mig komme underholde din gruppe

Læs mere...

Mere om Trylle Charlie

Charlie har arbejdet som professionel performer i over 30 år. Begyndte at arbejde som en klovn, jonglør og håbefulde tryllekunstner. Deltaget i flere klovn gymnasier, Ringling Brothers Circus og til sidst flyttede ind fulltime magi. Hans magi førte ham til at gøre uddannelses-og motiverende shows for skoler i USA. Han tog sine shows til Storbritannien, hvor hans revolutionerende tilgang til undervisningen / magic skaffede ham stor anerkendelse som en af ​​de travleste og mest eftertragtede skole kunstnere til 6 år i træk. 500+ shows hver år. Han har undervist på konventioner, magiske klubber og civile grupper i hele England og arbejder nu i Danmark som den "American Magician".

Jeg levere underholdning til fødselsdage, jJuleunderholdning, Halloween shows, uddannelsesprogrammer for skoler, børenhaver, sommerfests, familie arrangementer, open by night, fastelavn, konfirmationer og andre familiebegivenheder. :)

Kontakt Trylle Charlie

Kontakt Trylle Charlie via formularen her, så vil Trylle Charlie vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.