Book tryllekunstner til børnefødselsdag i Brædstrup her

4.5

Kaare Rugsted

Når tankelæser og tryllekunstner Kaare Rugsted går på scenen, er der gribende underholdning for både børn og voksne. Med tankelæsning og forvandlin...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Tino Tusindben

Trylleshow og ballonkunst for børn i alle aldre - også de voksne kan være med! Mere end 30 års erfaring er jeres garanti for en god oplevelse - hv...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Tryllekunstner - Fup og Fidus (Rasmus Ebild)

Sjov trylleshow med levende dyr og grine garanti! De siger "Fup og Fidus tryllede til vores 10 års jubilæum - det var et fantastisk show. Børn og v...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.900 - 12.000
Vis kunstnerprofil
3.5

TrilleJan - Danmarks mindste Cirkus

Som søn af rottekongen Cibrino har jeg nok lidt savsmuld i årerne. Jeg underholder med trylleri, bugtalerdukker, ballonfigurer og kendte og muntre ...

Hjemby
Bramming
Prisniveau
Kr. 500 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tryllekunstner Adam

Meget morsomt trylleri for børn, unge og til famille forestillinger. Mange bestiller et trylleshow med ballondyr til børnene efter showet.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.800 - 4.500
Vis kunstnerprofil

Klovnen Happy

Klovnen Happy tilbyder børne-/familieunderholdning med musik, trylleri og jonglering. Der kan læses mere på www.klovnenhappy.dk

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Nifingers Gospel Magic & Events

Dukketeater, trylleshow, bugtaling og meget mere til foreninger, private, kirker.
Mere end 29 års erfaring i børneunderholdning.

Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Jungle Jim

Nu er det snart jul, jubii. Jeg glæder mig som altid til at komme ud og gøre en masse små mennesker glade. Book i dag.
Børn mellem 0- 12 år er gar...

Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Tom Trix

Showmanden Tom Trix kan levere Underholdning til enhver festlig lejlighed. Børne og Familieshow eller voksenunderholdning. Trylleshow med levende d...

Hjemby
Rødovre
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Miguel el Zorro

Vinder af Pjerrots Tryllepris 2016!

"Miguel el Zorro er både dygtig og raffineret i sine trylleshows, som er flotte og humoristiske. Han formår ...

Hjemby
Søborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Den Store Tryllenørd

Den Store Tryllenørd er DANMARKSMESTER I TRYLLERI FOR BØRN 2017.

Den Store Tryllenørds trylleforestilling er specielt designet til de 3-6 åriges...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.200 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Magi tryllebinder os og fås i dag i mange forskellige genrer, og hos Eventzonen har vi et stort antal artister at vælge imellem i denne kategori. Magi & trylleri er altid et sjovt og populært indslag til festen. Udover trylleshows med de helt traditionelle trylletricks, så dækker genren i dag også over særdeles avancerede tricks med kort og tankekontrol. Du aftaler selv betingelserne og laver selv aftalen direkte med kunstneren. Vi formidler blot kontakten her hos Eventzonen.

Eventzonen.dk hører til blandt landets mest interessante og største bookingportaler med alt, hvad der sker indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som virksomheder, børn som voksne.

Bookingportalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor enhver betydelig kategori så folk, der søger efter den perfekte underholdning & musik, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra omkostninger til administration m.v.. Eventzonen er ikke et bookingbureau men derimod portalen, der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra serveringsteater til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Tillige har Eventzonen et bredt udvalg af musikere indenfor enhver kategori, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle former underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har desuden et stigende antal af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er der også mulighed for inden en fest eller event at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger en tryllekunstner til børnefødselsdag i Brædstrup eller du selv er en kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.