Book tryllekunstner til børnefødselsdag i Gørlev her

5.0

Nifingers Gospel Magic & Events

Dukketeater, trylleshow, bugtaling og meget mere til foreninger, private, kirker.
Mere end 29 års erfaring i børneunderholdning.

Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tryllekunstner Adam

Meget morsomt trylleri for børn, unge og til famille forestillinger. Mange bestiller et trylleshow med ballondyr til børnene efter showet.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.800 - 4.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Jungle Jim

Nu er det snart jul, jubii. Jeg glæder mig som altid til at komme ud og gøre en masse små mennesker glade. Book i dag.
Børn mellem 0- 12 år er gar...

Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Tryllekunstner Robert Mark

Robert deltog til Verdensmesterskaber i Trylleri 2012 i Comedy Magic
Tryllekunstner med garanti for forbløffelse og latterkrampe 22 års erfaring ...

Hjemby
Ballerup
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Miguel el Zorro

Vinder af Pjerrots Tryllepris 2016!

"Miguel el Zorro er både dygtig og raffineret i sine trylleshows, som er flotte og humoristiske. Han formår ...

Hjemby
Søborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Topper

Trylleri og sjov og ballade i børnehøjde!
Book et tryllesjov med Topper og tag del i de mange historier og fortællinger fra Toppers liv.
Men lid...

Hjemby
Birkerød
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Hokus Pokus - sjov tryllekunstner for børn

Professionel TRYLLEKUNSTNER for børn (også sjovt for voksne). Perfekt til børnefødselsdag, familiefester, firmaer, instutioner mv. Mulighed for BAL...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.700 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Den Store Tryllenørd

Den Store Tryllenørd er DANMARKSMESTER I TRYLLERI FOR BØRN 2017.

Den Store Tryllenørds trylleforestilling er specielt designet til de 3-6 åriges...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.200 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Tino Tusindben

Trylleshow og ballonkunst for børn i alle aldre - også de voksne kan være med! Mere end 30 års erfaring er jeres garanti for en god oplevelse - hv...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.5

Kaare Rugsted

Når tankelæser og tryllekunstner Kaare Rugsted går på scenen, er der gribende underholdning for både børn og voksne. Med tankelæsning og forvandlin...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Tryllekunstner - Fup og Fidus (Rasmus Ebild)

Sjov trylleshow med levende dyr og grine garanti! De siger "Fup og Fidus tryllede til vores 10 års jubilæum - det var et fantastisk show. Børn og v...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.900 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Klovnen Happy

Klovnen Happy tilbyder børne-/familieunderholdning med musik, trylleri og jonglering. Der kan læses mere på www.klovnenhappy.dk

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Magi tryllebinder os og fås i dag i adskillige genrer, og på Eventzonen.dk findes der et stort antal artister at vælge imellem i denne kategori. Trylleri & magi er altid et elsket og morsomt indslag til festen. Her kan du finde f.eks. klassisk trylleri i form af et trylleshow, men også shows involverende tricks med kort, tankelæsning og andre interessante ting. Søg efter en tryllekunstner på Eventzonen.dk, lav aftalen direkte med artisten og få underholdning for alle pengene.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk, hvor man kan finde alle genrer indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som privatpersoner, gamle som unge.

Idéen bag denne portal er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere således, at danskere, som er på jagt efter ideel musik og underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal søge ét enkelt sted, og det uden det medfører ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau men i stedet portalen, der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen for at booke dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra juleunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af bands og musikere indenfor alle genrer, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Desuden er der også et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event eller fest at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Senere giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Med videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er artist eller søger en tryllekunstner til børnefødselsdag i Gørlev, så bør du vælge Eventzonen. Det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til artister.