Book tryllekunstner til børnefødselsdag i Gråsten her

Jørgen Fevre, tryllekunstner

En underholdende og fængslende, magisk forestilling - krydret med humor, sjove indfald og et glimt i øjet, hvor børnene både griner, forbløffes og ...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 1.800 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Nifingers Gospel Magic & Events

Dukketeater, trylleshow, bugtaling og meget mere til foreninger, private, kirker.
Mere end 29 års erfaring i børneunderholdning.

Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Tryllekunstner - Fup og Fidus (Rasmus Ebild)

Sjov trylleshow med levende dyr og grine garanti! De siger "Fup og Fidus tryllede til vores 10 års jubilæum - det var et fantastisk show. Børn og v...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.900 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.5

Kaare Rugsted

Når tankelæser og tryllekunstner Kaare Rugsted går på scenen, er der gribende underholdning for både børn og voksne. Med tankelæsning og forvandlin...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Jungle Jim

Jubiii, der er bud efter Jungle Jim igen.....! Jeg har sådan savnet jer.
Jeg kan bookes til både store og små arrangementer, så store som de nu må...

Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 3.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil

Jonas Kirk

Skal du have skræddersyet et show til dit næste børnearrangement?

vi tilbyder underholdningsshows som oftest har en varighed på 15-40 minutter...

Hjemby
Ballerup
Prisniveau
Kr. 3.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Tom Trix

Showmanden Tom Trix kan levere Underholdning til enhver festlig lejlighed. Børne og Familieshow eller voksenunderholdning. Trylleshow med levende d...

Hjemby
Rødovre
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Kurt Flemming

Tryllekunstneren Kurt Flemming, bedre kendt som Pjerrot gennem 23 år på Dyrehavsbakken, 5 år i Tivoliland i Aalborg, rejst med cirkus i 5 år, og væ...

Hjemby
Helsinge
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
4.9

Miguel el Zorro

Vinder af Pjerrots Tryllepris 2016!

"Miguel el Zorro er både dygtig og raffineret i sine trylleshows, som er flotte og humoristiske. Han formår ...

Hjemby
Søborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Magikere & tryllekunstnere forekommer i mange forskellige typer, og på Eventzonen.dk kan du finde et varieret udvalg af dem. Det, der er fælles for dem, er, at de alle er gode til at lave et godt og interessant show. I denne kategori kan du finde både almindeligt magi & trylleri, men du kan også finde andre former for trylleri, fx tricks med mønter, korttricks og meget andet. Aftal selv betingelserne og lav en aftale med kunstneren. Vi formidler blot kontakten her hos Eventzonen.

Søger du en af landets mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet med alt, hvad der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som private, gamle som unge.

Idégrundlaget for portalen har været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere , så personer, der søger efter den fuldendte musik & underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det medfører yderligere omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet men portalen, der samler alle mulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra børnetrylleri til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har vi et stort udvalg af musikere indenfor alle spændende kategorier, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen være meget mere end portalen, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration til alt indenfor events og fester. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest eller event at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger en tryllekunstner til børnefødselsdag i Gråsten eller du selv er en kunstner, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til artister.