Book tryllekunstner til børnefødselsdag i Greve her

4.9

Jungle Jim

Skal I holde sommerfest? Jeg glæder mig som altid til at komme ud og gøre en masse små mennesker glade. Book i dag.
Børn mellem 0- 12 år er garant...

Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Tryllekunstner Robert Mark

Robert deltog til Verdensmesterskaber i Trylleri 2012 i Comedy Magic
Tryllekunstner med garanti for forbløffelse og latterkrampe 22 års erfaring ...

Hjemby
Ballerup
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Tryllekunstner Hokus Pokus

Professionel TRYLLEKUNSTNER for børn (også sjovt for voksne). Perfekt til børnefødselsdag, familiefester, firmaer, instutioner mv. Mulighed for BAL...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.700 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Den Store Tryllenørd

Den Store Tryllenørd er DANMARKSMESTER I TRYLLERI FOR BØRN 2017.

Den Store Tryllenørds trylleforestilling er specielt designet til de 3-6 åriges...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.200 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Miguel el Zorro

Vinder af Pjerrots Tryllepris 2016!

"Miguel el Zorro er både dygtig og raffineret i sine trylleshows, som er flotte og humoristiske. Han formår ...

Hjemby
Søborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Nifingers Gospel Magic & Events

Dukketeater, trylleshow, bugtaling og meget mere til foreninger, private, kirker.
Mere end 29 års erfaring i børneunderholdning.

Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tryllekunstner Adam

Meget morsomt trylleri for børn, unge og til famille forestillinger. Mange bestiller et trylleshow med ballondyr til børnene efter showet.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.800 - 4.500
Vis kunstnerprofil

Tino Tusindben

Trylleshow for børn i alle aldre - også de voksne kan være med!
Overraskende trylleri og ballonkunst, der vil gøre Jeres arrangement til en uforgl...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.400
Vis kunstnerprofil
4.5

Kaare Rugsted

Når tankelæser og tryllekunstner Kaare Rugsted går på scenen, er der gribende underholdning for både børn og voksne. Med tankelæsning og forvandlin...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

HENNING NIELSEN , KENDT FRA DANMARK HAR TALENT

Mobilt trylleshow med Henning Nielsen i den store tryllehat eller scene show for hele familien med eventyr showet.

Hjemby
Bylderup-Bov
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
4.7

Tryllekunstner - Fup og Fidus (Rasmus Ebild)

Sjov trylleshow med levende dyr og grine garanti! De siger "Fup og Fidus tryllede til vores 10 års jubilæum - det var et fantastisk show. Børn og v...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.900 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Klovnen Happy

Klovnen Happy tilbyder børneunderholdning med musik, trylleri og jonglering.

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Hver enkel tryllekunstner sætter sit eget unikke præg på magien, men fælles for alle er, at de kan levere et spændende indslag til dit event. Se de mange tryllekunstnere her i kategorien. Det er ikke kun det helt traditionelle trylleri, du finder her på siden, men også mere speciel magi, som f.eks. kunster med mønter eller tanketricks og meget mere. Få noget for pengene, og lav en god aftale direkte med kunstneren her på Eventzonen.dk. Du aftaler selv detaljerne.

En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk, hvor man kan finde alle genrer indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, unge som gamle.

Idéen bag denne portal har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således, at personer, på jagt efter helstøbt musik og underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra stand-up komikere til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har derudover et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet både YouTube samt en blog med gode ideer til den næste event eller fest. I tillæg er der et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er artist eller søger en tryllekunstner til børnefødselsdag i Greve, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.