Book tryllekunstner til børnefødselsdag i Regstrup her

5.0

Nifingers Gospel Magic & Events

Dukketeater, trylleshow, bugtaling og meget mere til foreninger, private, kirker.
Mere end 29 års erfaring i børneunderholdning.

Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Jungle Jim

Nu er det snart jul, jubii. Jeg glæder mig som altid til at komme ud og gøre en masse små mennesker glade. Book i dag.
Børn mellem 0- 12 år er gar...

Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Tryllekunstner Robert Mark

Robert deltog til Verdensmesterskaber i Trylleri 2012 i Comedy Magic
Tryllekunstner med garanti for forbløffelse og latterkrampe 22 års erfaring ...

Hjemby
Ballerup
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Miguel el Zorro

Vinder af Pjerrots Tryllepris 2016!

"Miguel el Zorro er både dygtig og raffineret i sine trylleshows, som er flotte og humoristiske. Han formår ...

Hjemby
Søborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Hokus Pokus - sjov tryllekunstner for børn

Professionel TRYLLEKUNSTNER for børn (også sjovt for voksne). Perfekt til børnefødselsdag, familiefester, firmaer, instutioner mv. Mulighed for BAL...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.700 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Den Store Tryllenørd

Den Store Tryllenørd er DANMARKSMESTER I TRYLLERI FOR BØRN 2017.

Den Store Tryllenørds trylleforestilling er specielt designet til de 3-6 åriges...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.200 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tryllekunstner Adam

Meget morsomt trylleri for børn, unge og til famille forestillinger. Mange bestiller et trylleshow med ballondyr til børnene efter showet.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.800 - 4.500
Vis kunstnerprofil
4.0

Tino Tusindben

Trylleshow for børn i alle aldre - også de voksne kan være med!
Overraskende trylleri og ballonkunst, der vil gøre Jeres arrangement til en uforgl...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.400
Vis kunstnerprofil
4.5

Kaare Rugsted

Når tankelæser og tryllekunstner Kaare Rugsted går på scenen, er der gribende underholdning for både børn og voksne. Med tankelæsning og forvandlin...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Tryllekunstner - Fup og Fidus (Rasmus Ebild)

Sjov trylleshow med levende dyr og grine garanti! De siger "Fup og Fidus tryllede til vores 10 års jubilæum - det var et fantastisk show. Børn og v...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.900 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

HENNING NIELSEN , KENDT FRA DANMARK HAR TALENT

Mobilt trylleshow med Henning Nielsen i den store tryllehat eller scene show for hele familien med eventyr showet.

Hjemby
Bylderup-Bov
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Klovnen Happy

Klovnen Happy tilbyder børneunderholdning med musik, trylleri og jonglering.

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Hver enkel tryllekunstner sætter sit eget specielle præg på magien, men fælles for alle er, at de kan servere et spændende show til dit arrangement. Se de mange artister i kategorien tryllekunstnere. Udover trylleshows med de klassiske trylletricks, så dækker kategorien også over tankekontrol og meget avancerede korttricks. Søg efter en tryllekunstner på Eventzonen, book kunstneren direkte og få underholdning for alle pengene.

Eventzonen er en bookingportal, som er en af Danmarks største og mest spændende med kort sagt alle typer underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Idéen bag portalen har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere , så folk, som leder efter den ideelle underholdning & musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra omkostninger til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet men den portal, der samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har i tillæg et bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære bookingsystem til underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har derudover et voksende community af folk, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at kunstneren bookes direkte, når der bookes igennem vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er der også muligheder for inden en fest eller event at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger en tryllekunstner til børnefødselsdag i Regstrup eller du selv er en artist, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.