Book tryllekunstner til børnefødselsdag i Ribe her

Jørgen Fevre, tryllekunstner

En underholdende og fængslende, magisk forestilling - krydret med humor, sjove indfald og et glimt i øjet, hvor børnene både griner, forbløffes og ...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 1.800 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Tryllekunstner - Fup og Fidus (Rasmus Ebild)

Sjov trylleshow med levende dyr og grine garanti! De siger "Fup og Fidus tryllede til vores 10 års jubilæum - det var et fantastisk show. Børn og v...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.900 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.5

Kaare Rugsted

Når tankelæser og tryllekunstner Kaare Rugsted går på scenen, er der gribende underholdning for både børn og voksne. Med tankelæsning og forvandlin...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Nifingers Gospel Magic & Events

Dukketeater, trylleshow, bugtaling og meget mere til foreninger, private, kirker.
Mere end 29 års erfaring i børneunderholdning.

Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Jungle Jim

Jubiii, der er bud efter Jungle Jim igen.....! Jeg har sådan savnet jer.
Jeg kan bookes til både store og små arrangementer, så store som de nu må...

Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 3.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil

Kurt Flemming

Tryllekunstneren Kurt Flemming, bedre kendt som Pjerrot gennem 23 år på Dyrehavsbakken, 5 år i Tivoliland i Aalborg, rejst med cirkus i 5 år, og væ...

Hjemby
Helsinge
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Tom Trix

Showmanden Tom Trix kan levere Underholdning til enhver festlig lejlighed. Børne og Familieshow eller voksenunderholdning. Trylleshow med levende d...

Hjemby
Rødovre
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Miguel el Zorro

Vinder af Pjerrots Tryllepris 2016!

"Miguel el Zorro er både dygtig og raffineret i sine trylleshows, som er flotte og humoristiske. Han formår ...

Hjemby
Søborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Tryllekunstnere og magikere findes i mange forskellige typer, og på Eventzonen.dk kan du finde et bredt sortiment af dem. Fælles for dem er, at de alle er gode til at sammensætte et interessant og godt trylleshow. I denne kategori finder du både almindelig trylleri & magi, men du finder også andre genrer af trylleri, fx tricks med mønter, korttricks og mange andre ting. Booker du her på Eventzonen.dk, får du hurtig og direkte kontakt til en dygtig tryllekunstner, som giver dig fuld valuta for pengene.

Eventzonen.dk er en bookingportal, der er en af Danmarks største og mest spændende med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som virksomheder, gamle som unge.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været idéen med portalen lige fra starten, og det indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så folk, der leder efter helstøbt underholdning & musik, kun har brug for at lede ét sted; og det vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere bookingomkostninger eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau men portalen, der samler alle mulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra juleunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et bredt udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange relevante genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget både YouTube samt en blog med inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har du også mulighed for forinden at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du søger en tryllekunstner til børnefødselsdag i Ribe eller du er kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk.