Book tryllekunstner til børnefødselsdag i Ribe her

3.5

TrilleJan - Danmarks mindste Cirkus

Som søn af rottekongen Cibrino har jeg nok lidt savsmuld i årerne. Jeg underholder med trylleri, bugtalerdukker, ballonfigurer og kendte og muntre ...

Hjemby
Bramming
Prisniveau
Kr. 500 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Tryllekunstner - Fup og Fidus (Rasmus Ebild)

Sjov trylleshow med levende dyr og grine garanti! De siger "Fup og Fidus tryllede til vores 10 års jubilæum - det var et fantastisk show. Børn og v...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.900 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tryllekunstner Adam

Meget morsomt trylleri for børn, unge og til famille forestillinger. Mange bestiller et trylleshow med ballondyr til børnene efter showet.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.800 - 4.500
Vis kunstnerprofil
4.5

Kaare Rugsted

Når tankelæser og tryllekunstner Kaare Rugsted går på scenen, er der gribende underholdning for både børn og voksne. Med tankelæsning og forvandlin...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Tino Tusindben

Trylleshow og ballonkunst for børn i alle aldre - også de voksne kan være med! Mere end 30 års erfaring er jeres garanti for en god oplevelse - hv...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Nifingers Gospel Magic & Events

Dukketeater, trylleshow, bugtaling og meget mere til foreninger, private, kirker.
Mere end 29 års erfaring i børneunderholdning.

Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Klovnen Happy

Klovnen Happy tilbyder børne-/familieunderholdning med musik, trylleri og jonglering. Der kan læses mere på www.klovnenhappy.dk

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Jungle Jim

Nu er det snart jul, jubii. Jeg glæder mig som altid til at komme ud og gøre en masse små mennesker glade. Book i dag.
Børn mellem 0- 12 år er gar...

Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Miguel el Zorro

Vinder af Pjerrots Tryllepris 2016!

"Miguel el Zorro er både dygtig og raffineret i sine trylleshows, som er flotte og humoristiske. Han formår ...

Hjemby
Søborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Den Store Tryllenørd

Den Store Tryllenørd er DANMARKSMESTER I TRYLLERI FOR BØRN 2017.

Den Store Tryllenørds trylleforestilling er specielt designet til de 3-6 åriges...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.200 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Tryllekunstnere og magikere findes i mange forskellige typer, og på Eventzonen.dk kan du finde et bredt sortiment af dem. Fælles for dem er, at de alle er gode til at sammensætte et interessant og godt trylleshow. I denne kategori finder du både almindelig trylleri & magi, men du finder også andre genrer af trylleri, fx tricks med mønter, korttricks og mange andre ting. Booker du her på Eventzonen.dk, får du hurtig og direkte kontakt til en dygtig tryllekunstner, som giver dig fuld valuta for pengene.

Eventzonen.dk er en bookingportal, der er en af Danmarks største og mest spændende med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som virksomheder, gamle som unge.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været idéen med portalen lige fra starten, og det indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så folk, der leder efter helstøbt underholdning & musik, kun har brug for at lede ét sted; og det vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere bookingomkostninger eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau men portalen, der samler alle mulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra juleunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et bredt udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange relevante genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget både YouTube samt en blog med inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har du også mulighed for forinden at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du søger en tryllekunstner til børnefødselsdag i Ribe eller du er kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk.