Book tryllekunstner til børnefødselsdag i Skibby her

4.9

Jungle Jim

Nu er det snart jul, jubii. Jeg glæder mig som altid til at komme ud og gøre en masse små mennesker glade. Book i dag.
Børn mellem 0- 12 år er gar...

Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Tryllekunstner Robert Mark

Robert deltog til Verdensmesterskaber i Trylleri 2012 i Comedy Magic
Tryllekunstner med garanti for forbløffelse og latterkrampe 22 års erfaring ...

Hjemby
Ballerup
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Topper

Trylleri og sjov og ballade i børnehøjde!
Book et tryllesjov med Topper og tag del i de mange historier og fortællinger fra Toppers liv.
Men lid...

Hjemby
Birkerød
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Miguel el Zorro

Vinder af Pjerrots Tryllepris 2016!

"Miguel el Zorro er både dygtig og raffineret i sine trylleshows, som er flotte og humoristiske. Han formår ...

Hjemby
Søborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Hokus Pokus - sjov tryllekunstner for børn

Professionel TRYLLEKUNSTNER for børn (også sjovt for voksne). Perfekt til børnefødselsdag, familiefester, firmaer, instutioner mv. Mulighed for BAL...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.700 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Den Store Tryllenørd

Den Store Tryllenørd er DANMARKSMESTER I TRYLLERI FOR BØRN 2017.

Den Store Tryllenørds trylleforestilling er specielt designet til de 3-6 åriges...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.200 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Nifingers Gospel Magic & Events

Dukketeater, trylleshow, bugtaling og meget mere til foreninger, private, kirker.
Mere end 29 års erfaring i børneunderholdning.

Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tryllekunstner Adam

Meget morsomt trylleri for børn, unge og til famille forestillinger. Mange bestiller et trylleshow med ballondyr til børnene efter showet.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.800 - 4.500
Vis kunstnerprofil
4.8

Tino Tusindben

Trylleshow og ballonkunst for børn i alle aldre - også de voksne kan være med! Mere end 30 års erfaring er jeres garanti for en god oplevelse - hv...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.5

Kaare Rugsted

Når tankelæser og tryllekunstner Kaare Rugsted går på scenen, er der gribende underholdning for både børn og voksne. Med tankelæsning og forvandlin...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Klovnen Happy

Klovnen Happy tilbyder børneunderholdning med musik, trylleri og jonglering.

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Tryllekunstner - Fup og Fidus (Rasmus Ebild)

Sjov trylleshow med levende dyr og grine garanti! De siger "Fup og Fidus tryllede til vores 10 års jubilæum - det var et fantastisk show. Børn og v...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.900 - 12.000
Vis kunstnerprofil
Magi har en tryllebindende kraft og fås i dag i adskillige afskygninger, og på Eventzonen.dk findes der et stort antal kunstnere at vælge imellem i netop denne kategori. Trylleri & magi er altid et populært og morsomt indslag til festen. Det er ikke kun det klassiske trylleri, du finder her på siden, men også den mere specielle magi, som f.eks. tanketricks eller trylletricks med mønter og meget andet. Få fuld valuta for pengene, og lav en god aftale med kunstneren på Eventzonen.dk. Det er dig selv, der aftaler detaljerne.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk, hvor du finder alle betydelige genrer indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som virksomheder, voksne som børn.

Idégrundlaget for denne bookingportal har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier så danskere, som søger efter den perfekte musik & underholdning, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden, at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker vores underholdende entertainere.

Det store udvalg strækker sig fra stand-up komikere til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har vi et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor mange relevante kategorier, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag bookingportalen, og han har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem kunstner og kunde, men har også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du selv er artist eller leder efter en tryllekunstner til børnefødselsdag i Skibby, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk.