Book tryllekunstner til børnefødselsdag i Skive her

4.7

Tryllekunstner - Fup og Fidus (Rasmus Ebild)

Sjov trylleshow med levende dyr og grine garanti! De siger "Fup og Fidus tryllede til vores 10 års jubilæum - det var et fantastisk show. Børn og v...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.900 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Klovnen Happy

Klovnen Happy tilbyder børneunderholdning med musik, trylleri og jonglering.

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.5

Kaare Rugsted

Når tankelæser og tryllekunstner Kaare Rugsted går på scenen, er der gribende underholdning for både børn og voksne. Med tankelæsning og forvandlin...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.0

Tino Tusindben

Trylleshow for børn i alle aldre - også de voksne kan være med!
Overraskende trylleri og ballonkunst, der vil gøre Jeres arrangement til en uforgl...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.400
Vis kunstnerprofil
3.5

TrilleJan - Danmarks mindste Cirkus

Som søn af rottekongen Cibrino har jeg nok lidt savsmuld i årerne. Jeg underholder med trylleri, bugtalerdukker, ballonfigurer og kendte og muntre ...

Hjemby
Bramming
Prisniveau
Kr. 500 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tryllekunstner Adam

Meget morsomt trylleri for børn, unge og til famille forestillinger. Mange bestiller et trylleshow med ballondyr til børnene efter showet.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.800 - 4.500
Vis kunstnerprofil
5.0

HENNING NIELSEN , KENDT FRA DANMARK HAR TALENT

Mobilt trylleshow med Henning Nielsen i den store tryllehat eller scene show for hele familien med eventyr showet.

Hjemby
Bylderup-Bov
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
5.0

Nifingers Gospel Magic & Events

Dukketeater, trylleshow, bugtaling og meget mere til foreninger, private, kirker.
Mere end 29 års erfaring i børneunderholdning.

Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Jungle Jim

Nu er det snart jul, jubii. Jeg glæder mig som altid til at komme ud og gøre en masse små mennesker glade. Book i dag.
Børn mellem 0- 12 år er gar...

Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Miguel el Zorro

Vinder af Pjerrots Tryllepris 2016!

"Miguel el Zorro er både dygtig og raffineret i sine trylleshows, som er flotte og humoristiske. Han formår ...

Hjemby
Søborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Den Store Tryllenørd

Den Store Tryllenørd er DANMARKSMESTER I TRYLLERI FOR BØRN 2017.

Den Store Tryllenørds trylleforestilling er specielt designet til de 3-6 åriges...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.200 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Hver tryllekunstner sætter sit eget unikke præg på magien, men fælles for dem alle er, at de kan servere et spændende show til dit arrangement. Se de mange kunstnere i kategorien tryllekunstnere. I kategorien her finder du både almindeligt magi og trylleri, men du kan også finde andre genrer af trylleri, bl.a. mønttricks, korttricks og meget andet. Aftal selv betingelserne og lav en aftale med kunstneren. Vi sørger blot for kontakten her hos Eventzonen.

Søger du en af landets mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, hvor du kan finde alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som private, gamle som unge.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været idéen med portalen lige fra starten, og det indenfor alle relevante underholdningskategorier, så folk, som søger efter ideel musik og underholdning, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra gebyrer til administration etc.. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen og booker vores dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra cirkusklovne og -artister til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Derudover har vi et bredt udvalg af bands indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer til alt indenfor fester og events. I tillæg er der et community på Facebook, der konstant stiger, hvor de besøgende følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så har du også god mulighed for inden en fest at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du selv er kunstner eller leder efter en tryllekunstner til børnefødselsdag i Skive, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere.