Book tryllekunstner til børnefødselsdag i Tarm her

4.7

Tryllekunstner - Fup og Fidus (Rasmus Ebild)

Sjov trylleshow med levende dyr og grine garanti! De siger "Fup og Fidus tryllede til vores 10 års jubilæum - det var et fantastisk show. Børn og v...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.900 - 12.000
Vis kunstnerprofil
3.5

TrilleJan - Danmarks mindste Cirkus

Som søn af rottekongen Cibrino har jeg nok lidt savsmuld i årerne. Jeg underholder med trylleri, bugtalerdukker, ballonfigurer og kendte og muntre ...

Hjemby
Bramming
Prisniveau
Kr. 500 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.0

Tino Tusindben

Trylleshow for børn i alle aldre - også de voksne kan være med!
Overraskende trylleri og ballonkunst, der vil gøre Jeres arrangement til en uforgl...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.400
Vis kunstnerprofil
4.5

Kaare Rugsted

Når tankelæser og tryllekunstner Kaare Rugsted går på scenen, er der gribende underholdning for både børn og voksne. Med tankelæsning og forvandlin...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

HENNING NIELSEN , KENDT FRA DANMARK HAR TALENT

Mobilt trylleshow med Henning Nielsen i den store tryllehat eller scene show for hele familien med eventyr showet.

Hjemby
Bylderup-Bov
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
5.0

Tryllekunstner Adam

Meget morsomt trylleri for børn, unge og til famille forestillinger. Mange bestiller et trylleshow med ballondyr til børnene efter showet.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.800 - 4.500
Vis kunstnerprofil

Klovnen Happy

Klovnen Happy tilbyder børneunderholdning med musik, trylleri og jonglering.

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Nifingers Gospel Magic & Events

Dukketeater, trylleshow, bugtaling og meget mere til foreninger, private, kirker.
Mere end 29 års erfaring i børneunderholdning.

Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Jungle Jim

Nu er det snart jul, jubii. Jeg glæder mig som altid til at komme ud og gøre en masse små mennesker glade. Book i dag.
Børn mellem 0- 12 år er gar...

Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Miguel el Zorro

Vinder af Pjerrots Tryllepris 2016!

"Miguel el Zorro er både dygtig og raffineret i sine trylleshows, som er flotte og humoristiske. Han formår ...

Hjemby
Søborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Den Store Tryllenørd

Den Store Tryllenørd er DANMARKSMESTER I TRYLLERI FOR BØRN 2017.

Den Store Tryllenørds trylleforestilling er specielt designet til de 3-6 åriges...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.200 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Hver tryllekunstner sætter sit eget unikke præg på magien, men fælles for dem alle er, at de kan levere et spændende show til dit event. Se de mange tryllekunstnere her i kategorien. I kategorien her finder du både almindeligt trylleri og magi, men du kan også finde andre former for trylleri, f.eks. tricks med mønter, korttricks og meget andet. Få fuld valuta for pengene, og lav en god aftale med artisten her hos Eventzonen. Det er dig selv, der aftaler detaljerne.

Eventzonen.dk er blandt landets største og mest interessante bookingportaler, hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som virksomheder, gamle som unge.

Bookingportalens idégrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så danskere, der er på jagt efter fuldendt musik og underholdning, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden det resulterer i yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra komikere til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af bands og musikere indenfor mange relevante kategorier, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end blot en portal, hvor kunstnere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet en blog med ideer og inspiration til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. I tillæg er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så har du også muligheder for på forhånd at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event eller fest. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er artist eller du er på jagt efter en tryllekunstner til børnefødselsdag i Tarm, så vælg Eventzonen, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.