Book tryllekunstner til børnefødselsdag i Valby her

4.9

Hokus Pokus - sjov tryllekunstner for børn

Professionel TRYLLEKUNSTNER for børn (også sjovt for voksne). Perfekt til børnefødselsdag, familiefester, firmaer, instutioner mv. Mulighed for BAL...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.700 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Den Store Tryllenørd

Den Store Tryllenørd er DANMARKSMESTER I TRYLLERI FOR BØRN 2017.

Den Store Tryllenørds trylleforestilling er specielt designet til de 3-6 åriges...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.200 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Miguel el Zorro

Vinder af Pjerrots Tryllepris 2016!

"Miguel el Zorro er både dygtig og raffineret i sine trylleshows, som er flotte og humoristiske. Han formår ...

Hjemby
Søborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Tryllekunstner Robert Mark

Robert deltog til Verdensmesterskaber i Trylleri 2012 i Comedy Magic
Tryllekunstner med garanti for forbløffelse og latterkrampe 22 års erfaring ...

Hjemby
Ballerup
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Jungle Jim

Nu er det snart jul, jubii. Jeg glæder mig som altid til at komme ud og gøre en masse små mennesker glade. Book i dag.
Børn mellem 0- 12 år er gar...

Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Topper

Trylleri og sjov og ballade i børnehøjde!
Book et tryllesjov med Topper og tag del i de mange historier og fortællinger fra Toppers liv.
Men lid...

Hjemby
Birkerød
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Nifingers Gospel Magic & Events

Dukketeater, trylleshow, bugtaling og meget mere til foreninger, private, kirker.
Mere end 29 års erfaring i børneunderholdning.

Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tryllekunstner Adam

Meget morsomt trylleri for børn, unge og til famille forestillinger. Mange bestiller et trylleshow med ballondyr til børnene efter showet.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.800 - 4.500
Vis kunstnerprofil
4.8

Tino Tusindben

Trylleshow og ballonkunst for børn i alle aldre - også de voksne kan være med! Mere end 30 års erfaring er jeres garanti for en god oplevelse - hv...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.5

Kaare Rugsted

Når tankelæser og tryllekunstner Kaare Rugsted går på scenen, er der gribende underholdning for både børn og voksne. Med tankelæsning og forvandlin...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Klovnen Happy

Klovnen Happy tilbyder børneunderholdning med musik, trylleri og jonglering.

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Tryllekunstner - Fup og Fidus (Rasmus Ebild)

Sjov trylleshow med levende dyr og grine garanti! De siger "Fup og Fidus tryllede til vores 10 års jubilæum - det var et fantastisk show. Børn og v...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.900 - 12.000
Vis kunstnerprofil
Hver tryllekunstner sætter sit eget unikke aftryk på magien, men fælles for dem alle er, at de kan servere et spændende show til dit event. Se de mange tryllekunstnere her i kategorien. Her kan du finde bl.a. klassisk trylleri i form af trylleshows, men også shows som involverer tankelæsning, tricks med kort og andre interessante ting. Booker du her hos Eventzonen, så er du sikker på hurtig og direkte kontakt til en god tryllekunstner, som kan give dig fuld valuta for dine penge.

Leder du efter en af landets største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen stedet med alt, hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som virksomheder, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været idéen med denne portal lige fra begyndelsen, og det således, at personer, som søger efter god underholdning & musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun har brug for at lede ét sted; og det uden at de kommer til at betale ekstra administrations- eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er ikke bookingbureauet men i stedet bookingportalen, der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke dygtige kunstnere hos os.

Det store sortiment strækker sig fra komikere til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor rigtig mange relevante kategorier, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stor erfaring med booking af alle former underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde ideer til alt indenfor events og fester. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger en tryllekunstner til børnefødselsdag i Valby eller du selv er artist, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til artister.