Book tryllekunstner til børnefødselsdag i Vordingborg her

5.0

Nifingers Gospel Magic & Events

Dukketeater, trylleshow, bugtaling og meget mere til foreninger, private, kirker.
Mere end 29 års erfaring i børneunderholdning.

Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Jungle Jim

Nu er det snart jul, jubii. Jeg glæder mig som altid til at komme ud og gøre en masse små mennesker glade. Book i dag.
Børn mellem 0- 12 år er gar...

Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Hokus Pokus - sjov tryllekunstner for børn

Professionel TRYLLEKUNSTNER for børn (også sjovt for voksne). Perfekt til børnefødselsdag, familiefester, firmaer, instutioner mv. Mulighed for BAL...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.700 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Den Store Tryllenørd

Den Store Tryllenørd er DANMARKSMESTER I TRYLLERI FOR BØRN 2017.

Den Store Tryllenørds trylleforestilling er specielt designet til de 3-6 åriges...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.200 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Tryllekunstner Robert Mark

Robert deltog til Verdensmesterskaber i Trylleri 2012 i Comedy Magic
Tryllekunstner med garanti for forbløffelse og latterkrampe 22 års erfaring ...

Hjemby
Ballerup
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Miguel el Zorro

Vinder af Pjerrots Tryllepris 2016!

"Miguel el Zorro er både dygtig og raffineret i sine trylleshows, som er flotte og humoristiske. Han formår ...

Hjemby
Søborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tryllekunstner Adam

Meget morsomt trylleri for børn, unge og til famille forestillinger. Mange bestiller et trylleshow med ballondyr til børnene efter showet.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.800 - 4.500
Vis kunstnerprofil
4.0

Petro

Trylleshow for børn i alle aldre - også de voksne kan være med!
Overraskende trylleri og ballonkunst, der vil gøre Jeres arrangement til en uforgl...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.400
Vis kunstnerprofil
4.5

Kaare Rugsted

Når tankelæser og tryllekunstner Kaare Rugsted går på scenen, er der gribende underholdning for både børn og voksne. Med tankelæsning og forvandlin...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

HENNING NIELSEN , KENDT FRA DANMARK HAR TALENT

Mobilt trylleshow med Henning Nielsen i den store tryllehat eller scene show for hele familien med eventyr showet.

Hjemby
Bylderup-Bov
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
4.7

Tryllekunstner - Fup og Fidus (Rasmus Ebild)

Sjov trylleshow med levende dyr og grine garanti! De siger "Fup og Fidus tryllede til vores 10 års jubilæum - det var et fantastisk show. Børn og v...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.900 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Klovnen Happy

Klovnen Happy tilbyder børneunderholdning med musik, trylleri og jonglering.

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Magikere og tryllekunstnere er altid populære indslag til fester – fordi de tryllebinder os – og du kan finde et stort udvalg her hos Eventzonen. Trylleri dækker i dag ikke kun over de traditionelle, klassiske trylletricks, det omfatter for eksempel også tankekontrol, avancerede korttricks og mange flere spændende ting. Søg en tryllekunstner på Eventzonen.dk, lav en aftale direkte med kunstneren og få underholdning for alle pengene.

Søger du en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet med alt, hvad der rører sig indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som private, børn som voksne.

Idégrundlaget for bookingportalen har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere således, at danskere, som leder efter fuldendt musik & underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét og samme sted og uden, at det medfører yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau men portalen, der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra cirkusartister til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har derudover et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også tilknyttet en blog med ideer til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er derudover et voksende antal brugere på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du leder efter en tryllekunstner til børnefødselsdag i Vordingborg eller du selv er en artist, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til kunstnere.