Book tryllekunstner til firmafest på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Tryllekunstner til firmafest, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Magi og trylleri findes i mange former, og hos Eventzonen finder du et bredt udvalg inden for denne genre, så du kan få et humoristisk og spændende indslag til dit event. Trylleri betegner i dag ikke kun de traditionelle, klassiske tricks, det omfatter fx også læsning af tanker, avancerede tricks med kort og mange flere interessante ting. Aftal selv betingelserne og lav en aftale direkte med kunstneren. Vi sørger blot for kontakten her på Eventzonen.dk.

Leder du efter en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen stedet med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som virksomheder, voksne som børn.

Bookingportalens formål er at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier så personer, på jagt efter den perfekte musik & underholdning, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra omkostninger til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet men portalen, der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra serveringsteater til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har tillige et bredt udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også indbygget en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et stigende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via Eventzonen, så udover at et fordyrende led er elimineret, så har man også god mulighed for forinden at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger en tryllekunstner til firmafest på Bornholm eller du er kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.