Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 timer

Tryllekunstner Adam

Prisniveau

Kr. 2.000 - 5.500

Hjemby

Områder

Varighed

30-45 min

Profil

Meget morsomt børneunderholdning med trylleri for børn, unge og til famille forestillinger. Mange bestiller et trylleshow med ballondyr til børnene efter showet. Børneunderholdning der giver børn og unge en meget magisk oplevelse.

Læs mere...

Mere om Tryllekunstner Adam

Tryllekunstner Adams trylleshow har rejst land og rige rundt i mange år og underholdt børn og voksne sammen eller hver for sig med trylleri, en masse sjov og ballondyr til børnene efter trylleshowet. Trylleshowet vare typisk 30-40 min og byder på mange genkendelige ting for børnene. Der er tricks med: tryllestave, små og meget store høje hatte, basketballs, kæmpe terninger og meget mere som børnene vil forundres over, at der kunne trylles med.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tryllekunstner Adam: 5,0 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk

Han gjorde det pisse godt. Vi havde booket ham til et børneshow. Men da der ikke kom børn alligevel. Fik vi ændret det til et voksen show. 10 min før han skulle gå på.

Anmeldt af Christian Lindhøj Lohmann d. 2. marts 2020
5
1
5

Fantastisk show

Adam var i total børnehøjde med alle børn i børnehaven. Selv voksne var godt underholdt og tiden fløj afsted. Vi takker for er rigtig godt show :-)

Anmeldt af Stine d. 23. juni 2019

Kontakt Tryllekunstner Adam

Kontakt Tryllekunstner Adam via formularen her, så vil Tryllekunstner Adam vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.