Book underholdning til polterabend på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Underholdning til polterabend, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

Formålet med portalen har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere der leder ideel musik og underholdning kun skal lede ét sted, og det uden at de kommer til at betale yderligere booking- eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men den portal der samler mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen for at booke vores dygtige kunstnere.

Det brede udvalg strækker sig fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har tillige et meget bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end blot et samlingspunkt, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har i tillæg et voksende antal af personer, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest eller event at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din profilside. Hvis du vælger at få video på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du søger god underholdning til din næste event eller du er kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere