Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Mobildiskotek Uparty

Prisniveau

Kr. 500 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 - 10

Profil

Uparty er et mobildiskotek, med erfarene djs. Vi spiller til alle fester med unge, der vil have en fest som indeholder alt det musik og festlys som de vil have.

Vores Djs er nogen af de dygtigste på markedet, som kan blande de bedste hits fra radioen og dancecharten med de gode 80'er hits, som alle kender og kan synge med på.

Hør vores gode tilbud i denne tid & få GRATIS konfetti med i prisen, som bliver skudt ud over dansegulvet, når i alle danser til jeres yndlingsmusik - kontakt os nu!

Læs mere...

Mere om Mobildiskotek Uparty

Uparty er et helt nyt mobildiskotek, med erfarene djs, som vil koncentrere sig om de unge. Vi spiller til alle fester med unge, der vil have en fest som indeholder alle de nye hits, både fra radio & dancecharten, men som også vil have de gode hits, som er lidt ældre. Alle kan feste til det nye musik, men det handler om at få en Dj der kan sørge for, at der indimellem sniger sig et 80'er hit ind over, som man kan skråle med til - det gør at festen bliver en oplevelse :-) kontakt os, for en god pris! :-)

Kontakt Mobildiskotek Uparty

Kontakt Mobildiskotek Uparty via formularen her, så vil Mobildiskotek Uparty vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.