Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 8 dage

Vestafrikansk Trommeworkshop

Prisniveau

Kr. 3.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

45

Profil

Vestafrikansk Trommeworkshop & Show

Autentisk Afrikansk Trommeworkshop & Show. Publikum tryllebindes af fantastisk stemning med Afrikansk Sang, Dans, Trommer og Akrobatik. Den Afrikanske Tromme er Stammens Hjerterytme.

Professionelle artister fra afrikansk oprindelsesland.

Perfekt til Polterabends, Sommerfester, Fødselsdage, Skoler, Bryllupper, Julefrokoster, Firmafester etc.

Læs mere...

Mere om Vestafrikansk Trommeworkshop

Book en autentisk vestafrikansk trommeworkshop til din polterabend, fest eller fødselsdag og skab en fantastisk stemning og unik gruppeenergi. Lær de afrikanske rytmer på autentisk djembe. Alle får en håndlavet djembe fra Ghana at tromme på. I vil blive guidet, jeres håndflader placeret på koskindet, jeres hænder slår rytmen. Hjerterytmen. Den afrikanske hjerterytme.
Aktiviteten er for alle: unge, ældre, kvinder og mænd. Vi skræddersyr den afrikanske trommeworkshop til netop dine ønsker: Festen kan få et macho-præg, hvor I kan få krigsmaling i ansigterne og udstøde skrig og råb. Aktiviteten kan også få et mere stille og spirituelt præg, hvor I synger forskellige afrikanske sange, mens I trommer.
En vestafrikansk trommeworkshop er altid en super underholdende og energifyldt oplevelse, der skaber sammenhold mellem dine gæster og giver din fest et stort energi-boost.

Kontakt Vestafrikansk Trommeworkshop

Kontakt Vestafrikansk Trommeworkshop via formularen her, så vil Vestafrikansk Trommeworkshop vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.