Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 dage

Vibeke Rask Grøn

Prisniveau

Kr. 3.000 - 3.500

Hjemby

Områder

Varighed

ca 2,5 timer

Profil

Med billeder, livshistorier og kolde fakta kommer man på en spændende og munter rejse helt ude i landsbyerne i Senegal, Uganda, Somaliland og Somalia. Man får en tydelig fornemmelse af livets mangfoldighed, ønsker, muligheder og problemer - men også omverdenens rolle i det spil.
4 forskellige foredrag: 1. Ildsjæle i Senegal, 2. Vend bølgen - unge i Somaliland efter Danmarksindsamling - 3. Ung i Østafrika - muligheder og vanskeligheder
4. Tur/retur - Somalia

Læs mere...

Mere om Vibeke Rask Grøn

Efter mange år som journalist i Danmarks Radio DR-Udland og som selvstændig med løbende opgaver for blandt andre danske U-lands organisationer har jeg oplevet store dele af Afrika på helt nært hold, og mødt mange mennesker, der med hver deres historie har gjort forståelsen for lande, familier og livsvilkår utrolig nærværende.

Jeg har mødt gamle mænd, som har været i krig hele deres liv, unge som har været i eksil, eller hutlet sig gennem krig, kvinder og mænd, som slås for at få hverdagen til at hænge sammen, drenge og piger som kæmper for at få en uddannelse og komme videre i livet – og masser af folk fra den rige del af verden, der forsøger at give et skub i den rigtige retning.

Mange af de unge jeg har mødt taler om at rejse til Europa for at finde et job og tjene penge til et bedre liv. Så havner man hurtigt i en diskussion om hvorvidt det er en fornuftig og holdbar løsning. Derfor er det rart, når man møder andre unge, der i kraft af deres kreative eksempler og gå-på-mod viser, at der kan skabes både indkomst og gode liv i deres eget land - både i Senegal i Vestafrika og Somaliland i Østafrika.

Fire forskellige foredrag.

Kontakt Vibeke Rask Grøn

Kontakt Vibeke Rask Grøn via formularen her, så vil Vibeke Rask Grøn vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.